ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ 2016-17

Πραγματοποιήθηκε χθες την Δευτέρα 12/9/16 στις 19:30 σε αίθουσα του ξενοδοχείου Grecotel Aλεξανδρούπολης η κλήρωση των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Έβρου καθώς και του κυπέλλου.
Πριν την έναρξη της κλήρωσης ο πρόεδρος της ΕΠΣ Έβρου κος Καραβασίλης Χρήστος απηύθυνε λόγο, εκφράζοντας την ικανοποίηση του για την παρουσία των σωματίων,διευκρίνισε για άλλη μια φορά ότι η Α κατηγορία Έβρου θα αποτελείτε από 12 ομάδες και ο πρωταθλητής  φέτος θα ανέβει απευθείας στη Γ εθνική κατηγορία.
Οι όμιλοι της Β κατηγορίας θα διεξαχθούν  και πάλι σε τρεις ομίλους 13,12,12,  τόνισε την λύπη του για τους πρωταθλητές των τριών ομίλων να μην ανεβαίνουν στην Α κατηγορία και την θέση τους να την καταλαμβάνουν οι δευτεραθλητές και αυτό συμβαίνει διότι η Α Έβρου πρέπει να διεξάγεται με δώδεκα ομάδες.
Δεν τιμωρούνται οι ομάδες που τερματίζουν στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος διότι πολύ απλά επικαλούνται οικονομικά προβλήματα και συνεχίζουν κανονικά και την επόμενη χρονιά στη Β κατηγορία  και την θέση τους στην Α την καταλαμβάνουν οι δεύτερες ή ακόμη και οι τρίτες.

 Στη συνέχεια έκανε σημαντική επισήμανση στα σωματεία να προσέξουν στην σωστή  τήρηση των βιβλίων  ,επειδή πολλά σωματεία περάσαν και θα περάσουν από ελέγχους από την εφορία,
Η ΕΠΟ έχει εκδώσει ένα βιβλίο με πλήρη ανάλυση , όλες τις υποχρεώσεις που έχει ένα σωματείο τι οφείλει να κάνει και πως πρέπει να πορευθεί στα οικονομικά .
Γιατί δυστυχώς πολλοί πρόεδροι όπως είπε ο κος Καραβασίλης  ,φεύγουν από τις ομάδες και είναι χρεωμένοι ακόμη στην εφορία και αδυνατούν να πάρουν φορολογική ενημερότητα.
Τέλος  θα αποσταλεί  σε όλα τα σωματεία ένα βιβλίο που είναι πλήρες οδηγός.

Όλα όσα έγιναν στην κλήρωση  θα έχετε την δυνατότητα αύριο  από το thrakiotistv να τα δείτε σε βίντεο!!






















Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  thrakiotisp@mail.com Στηρίξτε μας με ένα Like! Ευχαριστούμε πολύ!!! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια