ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ -ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ


Με αρκετές ελλείψεις κατέβηκε στο παιχνίδι ο Έβρος Σουφλίου, βρέθηκε πίσω στο σκορ με γκολ του  έμπειρου Κυριζάκη στο 10΄ ,για να ισοφαρίσει ο Κλέαρχος Ζάχος με προσωπική προσπάθεια σε 1-1.
Ο Ζάχος μοίρασε ασίστ στον Κουρούδη Αλέξανδρο  και με αριστερό υποδειγματικό σουτ έβαλε μπροστά στο σκορ τον Έβρο 1-2 ,ο Κυριζάκης και πάλι για λογαριασμό του Εθνικού αφού πέρασε και τον Δουλούδη διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ζάχος έπιασε ένα συρτό σούτ με τη μπάλα ελάχιστα έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Χαραλαμπίδη και ο Τζελέπης για λογαριασμό του Εθνικού το δυνατό  σουτ βρήκε τον Δουλούδη σε ετοιμότητα και μπλόκαρε .

Οι ομάδες μετά το 70΄φάνηκαν κουρασμένες με τους ποδοσφαιριστές και των δυο ομάδων να υποπίπτουν σε λάθη και αρκετά  εύκολα φάουλ...

Συνθέσεις των ομάδων 

Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Τσιομλεκίδης Β.)Μπαξεβάνης(22΄Χαραλαμπίδης),Τζαμπατζάκης,Σακαλάκης,Δούπας,Γκουντινούδης,Παπαδόπουλος,Πιλτικάκης,Βαρσαμίδης,Πελτέκης,Τζελέπης,Κυριζάκης.

Έβρος Σουφλίου(Ζαπαρτίδης Π.)Δουλούδης (Σοφοτάσιος70΄)Παπαναστασίου,Ματθιουδάκης,Τζαμπάζογλου,( Ράλλης60΄) Μπάτζιος,Κουτσούλας Μαργαρίτης,Πρεπούδης,Κουρούδης,Ζάχος,Πετκίδης

Επιμέλεια: panos Thrakiotis


Κοινή χρήση:  

Σχόλια