ΚΑΛΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΑΤΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΧΙΛΗ ΣΑΒΒΑΤΟ 9-9-2017 ΝΕΑ ΧΙΛΗ-ΕΝΩΣΗ ΑΝΘΕΙΑΣ 1-3 (ΦΩΤΟ)

Ωραίο παιχνίδι πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα του Σαββάτου 9 Σεπτεμβρίου 2017 στο γήπεδο της Νέας Χιλής στην Αλεξανδρούπολη μεταξύ των ομάδων ΑΕΝ ΧΙΛΗΣ-ΕΝΩΣΗ ΑΝΘΕΙΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΝΟΥ 1-3

Το πρώτο ημίχρονο έληξε 0 - 0 , στο δεύτερο η Ένωση άνοιξε το σκορ με κοντινό πλάσε του Τάσου ενώ δυο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν 1-1 , στα τελευταία λεπτά ο Γεωργατζόπουλος με δυνατά σουτ  πέτυχε δυο υπέροχα τέρματα!!!



Ο Δημήτρης Τσώνης προπονητής της ΑΕΝ Χιλής στο τέλος της συνάντησης μίλησε στην κάμερα του TV Thrakiotis για τον αγώνα και την ομάδα του.
Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι ,η ομάδα έκανε αυτά που είπαμε πριν το παιχνίδι  είχαμε και πέντε με έξι ελλείψεις βασικών ποδοσφαιριστών και αξίζουν ένα μπράβο  όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν σήμερα .
Βγάλανε ψυχή και σε θέματα τακτικής ήτανε άψογοι , δεν έχει σημασία που στο τέλος του παιχνιδιού η ομάδα δέχθηκε δυο τέρματα δεν στεκόμαστε εκεί.

Σε ερώτησή μας πόσοι αθλητές είναι από το περσινό το ροστερ απάντησε:
   Δεκαέξι παιδιά είναι από πέρυσι ενώ έχουν ενσωματωθεί στην ομάδα τέσσερις ποδοσφαιριστές με 20 -22   αθλητές έχει καλυφθεί η  ομάδα , όταν έχεις δυο ενδεκάδες νομίζω είναι πολύ καλά!!

Αν η ομάδα έχει στόχο την άνοδο απάντησε: Πάντα στόχο έχεις το καλύτερο , θέλουμε να κάνουμε πρωταθλητισμό γιατί αυτό είναι το ποδόσφαιρο και η μαγεία του .
Προτού δυο χρόνια η ομάδα τερμάτισε πρώτη, όμως ήταν η πρώτη μας χρονιά που αναλάβαμε την ομάδα και δεν ανεβήκαμε κατηγορία, ήταν δύσκολη χρονιά με τεράστια προσπάθεια και αποφασίσαμε να συνεχίσουμε στη Β κατηγορία, όμως φέτος είμαστε πολύ καλά .
 Ζητήσαμε ένα τελευταίο σχόλιο πως βλέπει τα πρωταθλήματα της  ΕΠΣ Έβρου...
Είναι  θετικό ότι είναι τρεις όμιλοι  ,οι αποστάσεις είναι μεγάλες  είμαστε σε έναν Νομό που είναι ο
μακρύτερος σε όλη την Ελλάδα .
Με τους περισσότερους  παίκτες να εργάζονται τα Σάββατα τις Κυριακές και να αφήσουν τις δουλειές τους  για να παίξουν στο Β τοπικό ......θεωρώ ότι οι τρεις όμιλοι  είναι το πιο ιδανικό .


Μπίτσιος Απόστολος προπονητής της ΈΝΩΣΗΣ ΑΝΘΕΙΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΝΟΥ  στην κάμερα τουTV Thrakiotis

Είναι το τρίτο φιλικό που κάνουμε  και όπως καταλαβαίνεται δεν είναι αυτοσκοπός  το σκορ , είναι  ευκαιρία να δούμε πράγματα που δεν μπορούμε να τα δούμε στην προπόνηση.
Πως νιώθει που πριν δυο χρόνια ήταν συμπαίκτης με τους περισσότερους και τώρα επέστρεψε ως  προπονητής τους,απάντησε:
Μου είναι πολύ γνώριμο το περιβάλλον όμως είναι εντελώς διαφορετικός ο ρόλος μου !!
Φέτος έχουν γίνει κάποιες αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας ,ερασιτεχνικό είναι το ποδόσφαιρο όταν θέλει να φύγει κάποιος φεύγει ,το πρώτα λόγια που είπα στη διοίκηση ήταν  όταν κάποιος δεν θέλει να δώσει το εκατό τις εκατό στην ΄Ένωση να αποδεσμευτεί  και όντως κάποια παιδιά χωρίς κανένα ενδοιασμό τα δώσαμε τα δελτία να αγωνιστούν εκεί που επιθυμούν.

Φέτος ποια θα είναι η εικόνα της Ένωσης στο πρωτάθλημα είπε:
Σίγουρα υπάρχει καλό και δυνατό έμψυχο υλικό στην ομάδα με καλό κλίμα μέσα στα αποδυτήρια , έχω εικοσιτέσσερις ποδοσφαιριστές θα είμαστε ανταγωνιστικοί μέσα στο γήπεδο με στόχο η ομάδα κάθε Κυριακή να μπαίνει και να κερδίζει τα παιχνίδια.
 Θέλουμε να έρχονται ποδοσφαιριστές με εξαιρετικό χαρακτήρα να διατηρηθεί το καλό κλίμα στην ομάδα , όταν μια ομάδα είναι δεμένη βγαίνει και στο γήπεδο!!
Ευχαριστούμε τη Νέα Χιλή για το φιλικό είναι μια πολύ καλή ομάδα και πιστεύω θα είναι ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β Έβρου έχει καλούς παίκτες , ξέροντας τις περισσότερες ομάδες στο Νότιο όμιλο η Χιλή θα είναι μέσα στις τρεις πρώτες ,εύχομαι επιτυχία και ότι στόχο έχουνε βάλει να τον πραγματοποιήσουν


ΝΕΑ ΧΙΛΗ :(ΤΣΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ)ΚΑΛΥΒΑΣ,ΔΙΑΚΙΔΗΣ,ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ,ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ,ΚΙΟΡΟΓΛΟΥ,ΧΑΡΧΑΛΙΔΗΣ,ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ Κ,ΣΙΔΕΡΑΣ ΧΡ,ΕΛΛΕΝΙΔΗΣ,ΔΟΥΛΓΕΡΗΣ,ΤΣΟΡΠΑΤΖΙΔΗΣ

Στο δεύτερο αγωνίστηκαν:ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ Γ,ΧΑΛΕΜΑΚΙΔΗΣ,ΒΛΑΣΑΚΙΔΗΣ


ΕΝΩΣΗ ΑΝΘΕΙΑΣ ΑΡΙΣT:(ΜΠΙΤΣΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ)ΚΟΤΣΙΟΣ,ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ,ΔΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗΣ,ΣΙΣΚΟΣ,ΑΠΟΤΑΣ,ΜΙΧΟΥΔΗΣ,ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗΣ,ΤΕΡΖΗΣ,ΕΥΦΡΑΙΜΙΔΗΣ,ΜΑΛΤΕΖΟΣ,ΜΑΡΑΣΛΗΣ

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν:ΓΕΩΡΓΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ,ΠΕΖΕΚΙΔΗΣ,ΤΑΣΟΣ,ΜΑΡΚΑΚΗΣ,ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
και δυο παίκτες υπό δοκιμή..























Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  thrakiotisp@mail.com Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με τους ακόλουθους τρόπους: Κανε Like την σελίδα μας στο Facebook και μοίρασε αυτό το άρθρο στους φίλους σου *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια