ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΒΡΟΥ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

 To ποδοσφαιρικό  σωματείο ΑΡΗΣ Πραγγίου ( ΑΕΔ Β΄)έστειλε  επιστολή  στον Ιατρικό σύλλογο Έβρου για την ιατρική κάλυψη του ποδοσφαιρικού αγώνα κυπέλλου  ΑΡΗΣ ΠΡΑΓΓΙΟΥ(ΑΕΔ Β΄)- ΟΡΦΕΑΣ ΣΟΦΙΚΟΥ  όπου είναι προγραμματισμένος να γίνει στις 24-09-2017 ώρα 16:30  στο γήπεδο Πραγγίου.

 Η απάντηση που έλαβε το Σωματείο είναι η εξής :

"Σας γνωρίζουμε ότι ο Ιατρικός σύλλογος Έβρου  δεν είναι υπεύθυνος ούτε έχει τη δυνατότητα ορισμού γιατρών για την κάλυψη των ποδοσφαιρικών αγώνων.
Η συνεννόηση για την κάλυψη των αγώνων θα πρέπει να γίνεται από τα σωματεία ή από την ΕΠΣ Έβρου και τους γιατρούς  της περιοχής .
Σε παλαιότερη ανακοίνωσή του ο Ιατρικός σύλλογος έχει προτείνει ως αμοιβή των ιατρών το ποσό των 40 Ευρώ ανά αγώνα.
Σας ενημερώνουμε επίσης , ότι μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου ,όπου στο πεδίο "Αναζήτηση Ιατρείων-Εργαστηρίων",βρίσκονται αναρτημένοι οι γιατροί του Έβρου.
Παρακαλούμε την ΕΠΣ Έβρου να ενημερώσει τα σωματεία.
Εμείς από την πλευρά μας θα ενημερώσουμε και θα προτείνουμε στους γιατρούς του συλλόγου μας, να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την κάλυψη των ποδοσφαιρικών αγώνων."

   



Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  thrakiotisp@mail.com
 Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας Κανε Like την σελίδα μας στο Facebook και μοίρασε αυτό το άρθρο στους φίλους σου *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια