ΒΑΝΔΑΛΙΣΑΝ ΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ!!





Δυο μέρες πέρασαν  από την τοποθέτηση των πλαστικών καθισμάτων στο Δημοτικό Στάδιο Διδυμοτείχου παρέα νεαρών της πόλης το θεώρησαν προφανώς παιχνίδι της νύχτας και έσπασαν τα πλαστικά καθίσματα στην κερκίδα  χωρίς να σκεφτούν τις αντιδράσεις και τις συνέπειες που έχουν τέτοιες άθλιες συμπεριφορές !!!  

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της ΑΕΔ οι φθορές γίνανε από νεαρά παιδιά της πόλης!!

Η αντίδραση της ΑΕΔ μετά τον βανδαλισμό.

Ημέρα ντροπής για την πόλη μας καθώς το ξημέρωμα μας βρήκε αντιμέτωπους με εικόνες  που με τόσο κόπο είχανε τοποθετηθεί στο Δημοτικό στάδιο 2 μέρες πριν!βανδαλισμού και φθορών στα πλαστικά καθίσματα
Οι φθορές που επιβεβαιωμένα γίνανε από παρέα νεαρών από την πόλη μας θα αντικατασταθούν άμεσα.
Τέτοιες συμπεριφορές μόνο θλίψη και αποτροπιασμό μπορούν να προκαλέσουν στο σύνολο των πολιτών της πόλης μας,είναι κρίμα να υπάρχει τέτοια αντιμετώπιση απέναντι σε μια συντονισμένη προσπάθεια καλλωπισμού που γίνεται στο Δημοτικό στάδιο από την δημοτική αρχή και το ΔΣ της ομάδας μας.
Ελπίζουμε πραγματικά να αποτελεί ένα μεμονωμένο γεγονός και να μην υπάρξει συνέχεια.

Δ.Σ. Α.Ε.Διδυμοτείχου






Επιμέλεια: panos Thrakiotis
 e-mail:  thrakiotisp@mail.com Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με τους ακόλουθους τρόπους: Κανε Like την σελίδα μας στο Facebook και μοίρασε αυτό το άρθρο στους φίλους σου *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια

  1. Αμεση συλληψη και πληρωμη των καθισματων στα κακομαθημενα παιδακια που παιζουν με την δημοσια περιουσια..

    Ευαγγελος Σιβουδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου