Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ TAEKWONDO HADI MOSTEAN ΣΕ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΚΑΙ ΣΟΥΦΛΙ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Στον ΈΒΡΟ θα βρίσκεται ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής TAE KWON DO   του 2013  Ιρανός HADI MOSTEAN και συγκεκριμένα θα πραγματοποιήσει δυο προπονήσεις σε Ορεστιάδα και Σουφλί .

Ο Σύλλογος TAE KWON DO  Α.Κ.Ορεστιάδας με προπονητή και δάσκαλο τον κο Σαπαρίδη Χρήστο  σε συνεργασία με τον δάσκαλο  TAE KWON DO  Νίκο Παϊταρίδη (Σ.Ο.Α.Τρικάλων) θα έχει την τιμή να φιλοξενήσει στις 23-24/09/2017 τον Ιρανό παγκόσμιο πρωταθλητή του ΜΕΧΙΚΟ το 2013 Hadi Mostaan .

Έτσι οι Αθλητές/τριες των συλλόγων της περιοχής θα έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν μαζί με έναν τόσο σπουδαίο αθλητή και να αποκομίσουν πολύ καλές εμπειρίες στο αγωνιστικό επίπεδο του TAE KWON DO.

Το Σάββατο στις 11:00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί  η πρώτη προπόνηση στο Νέο κλειστό Γυμναστήριο της Ορεστιάδας "ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ" και την Κυριακή σε συνεργασία με τον Φ.Ο.TKD Σουφλίου,  το πρωί στις 11:00 θα πραγματοποιηθεί  η δεύτερη προπόνηση  στο κλειστό Γυμναστήριο Σουφλίου.
  

Είναι ιδιαίτερη χαρά μα και τιμή να έχουμε μαζί μας έναν τέτοιο αθλητή με απίστευτη ποιότητα και παραστάσεις και οι αθλητές μας θα κερδίσουν σπουδαίες εικόνες και εμπειρίες επεσήμαναν οι δυο προπονητές και δάσκαλοι του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Σαπαρίδης Χρήστος (ΑΚ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ) και Δημούτσης Παναγιώτης (Φ.Ο.TKD ΣΟΥΦΛΙΟΥ).

ΣΑΒΒΑΤΟ 11:00 ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ "ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ"
ΚΥΡΙΑΚΗ 11:00 ΣΟΥΦΛΙ "ΔΑΚ ΣΟΥΦΛΙΟΥ"

Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  thrakiotisp@mail.com
 Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας
 Κανε Like την σελίδα μας στο Facebook και μοίρασε αυτό το άρθρο στους φίλους σου

 *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια