ΜΙΛΗΣΕ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΤΟ 96΄ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛ.-ΑΡΔΑΣ ΚΑΣΤΑΝΕΩΝ 1-1

   
                     «  Μίλησε η παράδοση έστω και με παράπονα στο 96΄»
 Μετά από ένα μέτριο παιχνίδι στο 1ο μέρος όπου η ομάδα των Καστανεών  προηγήθηκε με γκολ του Τζιαφερίδη στο 37΄ ήρθε το 2ο μέρος με πλούσιες φάσεις από τον Εθνικό που προσπαθούσε να ισοφαρίσει και τελικά τα κατάφερε  στο 96΄με πλασέ του Γκαϊδατζή, κάτω από τις έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων για τις πολλές καθυστερήσεις που κράτησε ο διαιτητής της συνάντησης.
  Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ντινούδης κράτησε όρθιο των Άρδα όποτε χρειάστηκε . Στο 47΄ στο σουτ του Καρακασίδη έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ. 
Στο 52΄είπε όχι στο πλασέ από κοντά του Γκαϊδατζή.  Στο 73΄έδιωξε σε κόρνερ την σέντρα σουτ του Δουρουγιδένη.  Στο 72΄ο Πουλουκτσής σημάδεψε το δοκάρι του Ντινούδη, στο 84΄ο Παγωνίδης έδιωξε πάνω στην γραμμή την κεφαλιά του Καρακασίδη, ενώ στο 90 αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Γουγουλιάς.


                                   Διαιτητής Στρατούδης ( Κωνσταντάκης-Παλαιοπάνης)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛ. (ΠΑΠΑΡΑΔΗΣ / ΦΛΩΡΟΣ) Γιαννόπουλος, Ράλλης (46΄Γκαβανόζης), Δουρουγηδένης, Πουλουκτσής, Τσαπάνης, Τσαχιρίδης, Γιαγκουμπίδης, Αγοράκης (74΄Λίτσος), Σιμιτσάκης (74΄Θάνος), Καρακασίδης, Γκαϊδατζής




ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ. (ΜΥΛΩΝΑΣ) Ντινούδης. Τσόντζορας (57΄Μπαξεβανούδης), Τζιαφερίδης (75, λ.τ. Τσιρούδης), Χαρισιάδης, Γουγουλιάς, Πετράς, Αλμπανίδης, Νάκου (88΄Κασπαρίδης), Μπακιρτζής (70΄Χατζιαγοραστός), Καπετανίδης, Παγωνίδης.












Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  thrakiotisp@mail.com Στηρίξτε μας με ένα Like! Ευχαριστούμε πολύ!!! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια