Η ΑΕΚ ΣΤΟ ΡΕΤΙΡΕ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΙΣΤΡΟ!!(ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Η ΑΕΚ Εβρου εκμεταλλεύτηκε την εμπειρία και το πλούσιο ταλέντο των παικτών της , ο Α.Ο. Μαϊστρου από το δεύτερο ημίχρονο έχασε την αυτοσυγκέντρωση του με αποτέλεσμα  οι παίκτες να αδικήσουν τους εαυτούς τους!!        

Πήρε το  ντέρμπι στον Νότιο όμιλο Β Έβρου η Α.Ε.Κ Έβρου στον Α.Ο.Μαϊστρου με τέρματα του Γκιαουρίδη 45΄,Καλυμνιού 73΄ και Αγγελακάκη 90΄(πέναλτι) , ξέφυγε στο + 6 και είναι το απόλυτο φαβορί για την πρώτη θέση.
Δυο εικόνες είχε το ντέρμπι κορυφής που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18-11-17 στις εγκαταστάσεις του Α.Ο.Μαίστρου.
Ένα συγκλονιστικό πρώτο ημίχρονο όπου οι δυο ομάδες δημιουργούσαν φάσεις συνεχώς χωρίς να υπάρχει παιχνίδι σκοπιμότητας και από τις δυο πλευρές .
Με τον νεαρό πορτιέρο της ΑΕΚ, Δήμο Μπόγλου να πραγματοποιεί σταθερές επεμβάσεις και να κρατάει το μηδέν στην εστία του, καθώς και τον Δογάνη που ήταν αρκετά σταθερός , στα γκολ που δέχθηκε δεν φέρει ευθύνη. 
Γκολ πέτυχε ο Αγγελακάκης στο 27΄ σε σέντρα του Τρανόπουλου ,ο Σταφυλάς ήταν στην ίδια ευθεία ύψωσε αμέσως τη σημαία και το γκολ ακυρώθηκε.
Στο τέλος  του πρώτου μέρους μπήκε και το κερασάκι με το  καταπληκτικό τέρμα που σημείωσε  στο 45΄ο Γκιαουρίδης, σε μια  εξαιρετική προσπάθεια του Τρανόπουλου έστρωσε στον Γκιαουρίδη και αυτός χωρίς να το σκεφτεί κρέμασε τον Δογάνη που παρά την προσπάθειά του  δεν κατάφερε να αποσοβήσει το γκολ !!!

Στο δεύτερο μέρος στο 58΄ο Νότης που πέρασε αλλαγή στη θέση του Καραλίδη έπιασε ωραίο διαγώνιο πλασέ όμως ο Μπόγλου με υπέροχη εκτίναξη κράτησε το μηδέν στην εστία του!!!

Στη συνέχεια υπήρχε κάποια ένταση κυρίως στον πάγκο των γηπεδούχων με διαμαρτυρίες προς τις αποφάσεις του του Διαιτητή  και πρώτου βοηθού.
Στο 66΄ αποβλήθηκε ο προπονητής των γηπεδούχων Τσουκμάνης Βασίλης για έντονες διαμαρτυρίες προς τον επόπτη Σταφυλά και τον διαιτητή της συνάντησης Σιβούδη Σωτήρη, με αποτέλεσμα ο διαιτητής να τον αποβάλλει από το γήπεδο, σε ένα σημείο κρίσιμο για την  ομάδα του που προσπαθούσε να ισοφαρίσει.
Οι προσπάθειες των γηπεδούχων δεν έβρισκαν αποτέλεσμα , στο 70΄ύστερα από βολέ του Μπόγλου βρήκε τον Αγγελακάκη , αυτός έπιασε μονοκόματο σουτ η μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του  Δογάνη στην επαναφορά έπιασε κεφαλιά ο Καλυμνιός στην αγκαλιά του Δογάνη.
Στο 73΄ο Γκιαουρίδης βρήκε τον Τρανόπουλο απο τη δεξιά πλευρά  έπαιξε με το Τσιριγώτη το ένα δυο  έβγαλε παράλληλη σέντρα και ο Καλυμνιός από κοντά με πλασέ πραγματοποίησε το 0-2 !!
Για να έρθει ο Αγγελακάκης με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο ίδιος να διαμορφώσει το τελικό 0-3.
Με  πολλά παράπονα  ο Α.Ο.Μαϊστρος από την διαιτησία του Σιβούδη.

Η tvthrakiotis.gr βρέθηκε στο γήπεδο και ολόκληρο τον αγώνα θα τον μεταδώσει στις 15:15 
   
Α.Ο.ΜΑΪΣΤΡΟΥ(ΤΣΟΥΚΜΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ) ΔΟΓΑΝΗΣ,ΜΑΛΑΔΕΝΙΟΣ,ΣΙΜΣΙΡΙΚΗΣ,ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ,ΚΑΠΟΥΚΡΑΝΗΣ,ΛΑΪΝΑΣ(69΄ΛΑΓΟΣ),ΔΗΜΟΥΤΣΗΣ Β, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ(62΄ΛΑΖΟΣ),ΚΑΡΑΛΙΔΗΣ(46΄ΝΟΤΗΣ),ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ,ΦΩΤΕΙΝΟΣ(46΄ΜΟΥΚΑ)

Α.Ε.Κ.ΕΒΡΟΥ (ΖΙΩΓΑΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ)ΜΠΟΓΛΟΥ Δ, ΑΡΜΑΝΤΟ,ΤΕΡΖΗΣ,ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ(62΄ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ),ΓΚΙΑΟΥΡΙΔΗΣ,ΑΛΜΕΤΙΔΗΣ,ΤΡΑΝΟΠΟΥΛΟΣ,ΑΓΓΕΛΑΚΑΚΗΣ,ΝΟΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ(67΄ΒΑΣΤΑΡΔΕΛΗΣ)ΚΑΛΥΜΝΙΟΣ(85΄ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ),ΠΕΚΙΑΡΙΔΗΣ(57΄ΚΕΣΣΑΤΗΣ).
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 

Δείτε ορισμένα αποσπάσματα από τον αγώνα φυσικά τα τέρματα που σημειώθηκαν.





























Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  thrakiotisp@mail.com Στηρίξτε μας με ένα Like! Ευχαριστούμε πολύ!!! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια