Headlines

Comments

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΣΤΟΝ ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΣΟΥΦΛΙΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 16-12-2017




Οι αθλητές και αθλήτριες  εξετάστηκαν σύμφωνα με τους κανονισμούς  της Ελληνικής Ομοσπονδίας  Tae Kwon Do WTF, πέρασαν όλα τα τεστ με επιτυχία δείχνοντας την  εργασία που γίνεται στο σύλλογο.

Οι αθλητές-τριες του συλλόγου πιστοποίησαν με την απόδοσή τους το υψηλό επίπεδο τους,'εδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και κατέκτησαν επιτυχώς τη μεγαλύτερη ζώνη.
 Οι γονείς και οι φίλοι του αθλήματος χειροκρότησαν τις προσπάθειες των παιδιών που με την τεχνική τους κατάρτιση έδειξαν πειθαρχία,τεχνική και δύναμη καθώς και τον σεβασμό που αρμόζει σε αθλητές-τριες του αθλήματος Ταεκβοντό. 
Οι αθλητές -τριες εξετάστηκαν σε ( Poomsae, Αυτοάμυνες ,Σπάρινγκ Θραύσεις , & αγωνιστικό Ταεκβοντό) 

Η διοίκηση του συλλόγου ,ο προπονητής Παναγιώτης Δημούτσης συγχαίρουν για ακόμη μια φορά τους επιτυχόντες αθλητές -τριες  και εύχονται πάντα επιτυχίες!!!
                                                  ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ . 
Γιάννης Ευφραιμίδης πρωταθλητής Ελλάδας απονομή πρώτης ζώνης στο Ταεκβοντο , Μισή κίτρινη 9 κουπ  στην μικρή αθλήτρια του συλλόγου Ευφραιμίδη Ιωάννα !!!
Σε αυτές τις στιγμές πάντα λέμε το μήλο κάτω από τη μηλιά!!!!






Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  thrakiotisp@mail.com Στηρίξτε μας με ένα Like! Ευχαριστούμε πολύ!!! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by