Headlines

Comments

ΜΕ ΗΓΕΤΗ ΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝΙΔΗ Ο ΑΡΔΑΣ ΕΦΥΓΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΝΟΦΩΛΙΑ (ΦΩΤΟ)

Ανοιχτό παιχνίδι από τις δυο ομάδες  ΑΕΚΛ-ΑΡΔΑΣ  πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Κορνοφωλιάς την Κυριακή 10-12-2017 στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής Α΄Εβρου, με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν τελικά με τους τρεις πολύτιμους πόντους και με 10 βαθμούς να μοιράζονται την 6η θέση με την Άνθεια.
 Η Ένωση χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα , με δυο ισοπαλίες έχει δυο βαθμούς η ομάδα του κεντρικού Έβρου είναι στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Στο 42΄ ο Μπαλάτσιος άνοιξε το σκορ για την γηπεδούχο ομάδα, στην επανάληψη  ο Άρδας με τον ηγέτη της Καπετανίδη ,ισοφάρισε 1-1 στο 50΄και στο 56΄ο Τζιαφερίδης πέτυχε το 1-2 και πάλι ο Καπετανίδης στο 70΄το 1-3, η Α.Ε.Κ-Λ  με τον Γκαμήλη  στο 90΄μείωσε σε 2-3 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.
Η Α.Ε.Κ-Λ από το 75΄αγωνίζονταν με δέκα ,ο Ματθιουδάκης  δέχθηκε  δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον  Σάββα Σιδηρόπουλο  για σκληρό μαρκάρισμα. 
Πολύ καλή απόδοση είχε ο τερματοφύλακας της Α.Ε.Κ-Λ Καραμπάτσας Δημήτρης  που με τις  επεμβάσεις του κράτησε το σκορ σε χαμηλά επίπεδα, τον ακολούθησε  σε απόδοση ο Μανόλης Γκαμήλης. .
Από τον Άρδα Καστανεών  του  Παναγιώτη Μυλωνά  που να σημειώσουμε ότι, πέτυχε την δεύτερη συνεχόμενη  νίκη ξεχώρισαν,οι Καπετανίδης , Τζιαφερίδης, Τσόντζορας, Χατζηαγοραστού , έδειξε ότι διαθέτει καλό σύνολο και σιγά σιγά βλέπουμε τον γνωστό Άρδα Καστανεών. 

Διαιτητής της συνάντησης ο Σάββας Σιδηρόπουλος με βοηθούς τους Τσίκα-Θεοδωρακέλη




A.E.ΚΟΡΝ-ΛΥΚΟΦΗ :ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΑΣ,ΓΚΕΖΟΣ(70΄ΠΟΥΠΟΥΡΕΤΣΑΣ),ΑΤΜΑΤΖΙΔΗΣ,ΟΥΝΤΟΥ(81΄ΠΑΤΕΛΗΣ),ΜΑΛΛΙΩΡΑΣ,ΜΠΑΛΑΤΣΙΟΣ,ΜΠΑΔΙΑΝΟΥΔΗΣ(75΄ΑΙΓΙΝΙΤΗΣ),ΔΕΜΙΡΑΚΟΣ,ΓΚΑΜΗΛΗΣ,ΡΑΛΛΗΣ,ΜΑΤΘΙΟΥΔΑΚΗΣ.



ΑΡΔΑΣ ΚΑΣΤΑΝΕΩΝ:ΝΤΙΝΟΥΔΗΣ,ΤΣΟΝΤΖΟΡΑΣ,ΤΖΙΑΦΕΡΙΔΗΣ(ΤΣΙΡΟΥΔΗΣ),ΧΑΡΙΣΙΑΔΗΣ,ΜΠΑΞΕΒΑΝΙΔΗΣ,ΧΑΤΖΗΑΓΟΡΑΣΤΟΥ,ΑΛΜΠΑΝΙΔΗΣ(72΄ΠΕΤΡΑΣ),ΝΑΚΟΥ,ΚΑΣΠΑΡΙΔΗΣ(56΄ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ),ΚΑΠΕΤΑΝΙΔΗΣ,ΠΑΓΩΝΙΔΗΣ(78΄ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ)























Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  thrakiotisp@mail.com Στηρίξτε μας με ένα Like! Ευχαριστούμε πολύ!!! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by