ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΣΟΥΦΛΙΟΥ 2-0 ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ !!

Ο Ποντιακός για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με το ίδιο σκορ 2-0 κέρδισε  τον Έβρο Σουφλίου στο γήπεδο της Παλαγίας ,η ομάδα του Μπαξεβάνογλου Μιχάλη  έπαιξε καλά και δίκαια υποχρέωσε τον Έβρο να γνωρίσει την πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα .
Τα  δυο γκολ  πέτυχε ο Κωνσταντινίδης Αρτέμης  στο 30΄ και στο 65΄.
 Για τον Έβρο Σουφλίου που γνώρισε την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 43΄με τον Βασβάνη να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι του Τσικοβάνι!!

Ο Ποντιακός είχε ηγέτη του τον σκόρερ Αρτέμη Κωνσταντινίδη που με τα δυο τέρματα κράτησε την παράδοση και έδωσε τρεις πολύτιμους βαθμούς για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Σε απόδοση τον ακολούθησαν οι Σαγκιρίδης Αλέξης,Μιχαηλίδης Γ. χωρίς φυσικά να υστερήσουν οι υπόλοιποι παίκτες.
Ο Έβρος πραγματοποίησε άσχημη εμφάνιση τίποτε δεν πήγαινε καλά από την αρχή του παιχνιδιού. 
 Με 15 βαθμούς ο Εβρος Σουφλίου είναι στην τέταρτη θέση , με 8 βαθμούς στην 8η ο Ποντιακός.
Διαιτητής της συνάντησης ο Σημίδης με βοηθούς τουςΣαμουρκασίδη - Παλαιοπάνη. 

Α.Ο.ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ: (ΜΠΑΞΕΒΑΝΟΓΛΟΥ ΜΙΧ) ΤΣΙΚΟΒΑΝΙ,ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ I, ΜΟΥΧΤΑΡΗΣ,ΣΕΪΤΑΝΙΔΗΣ,ΛΙΟΥΡΤΑΣ,ΣΙΜΙΤΖΑΚΗΣ(80΄ΜΚΡΤΣΙΑΝ),ΣΑΓΚΙΡΙΔΗΣ,ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ Γ,ΡΟΥΣΣΙΔΗΣ ΜΙΧ(60΄ΡΗΓΑΣ)ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ ΒΑΣ(85΄ΣΠΥΡΙΔΟΠΟΥΛΟΣ Φ.),ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΑΡΤ(75΄ΠΑΜΠΟΡΙΔΗΣ).

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ: (ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΠΑΣΧ)ΔΟΥΛΟΥΔΗΣ, ΠΕΤΚΙΔΗΣ,ΜΠΑΜΝΙΟΣ,ΠΑΤΕΛΗΣ,ΜΠΕΤΖΕΚΑΣ,ΡΑΛΛΗΣ Τ,ΜΥΣΙΟΥΔΗΣ,ΠΡΕΠΟΥΔΗΣ,ΚΟΥΡΟΥΔΗΣ(65΄ΛΑΖΙΔΗΣ),ΤΣΟΜΠΑΝΟΥΔΗΣ(80΄ΤΣΑΚΑΛΔΗΜΗΣ)ΒΑΣΒΑΝΗΣ(70΄ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ). 



Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  thrakiotisp@mail.com Στηρίξτε μας με ένα Like! Ευχαριστούμε πολύ!!! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια