ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ: ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ - ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥ ΟΡΕΣΤΗ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΦΕΡΩΝ

Μετά το δυσάρεστο αποτέλεσμα για την ομάδα του Ορέστη Ορεστιάδας ,καθώς γνώρισε την ήττα με 1-0  σήμερα Κυριακή 17-12-2017  στο δημοτικό γήπεδο Φερών από την Θράκη Φερών ,η διοίκηση προχώρησε σε μια ανακοίνωση που τιμά  την ιστορία του Ορέστη και γενικότερα τον  ερασιτεχνικό αθλητισμό  που το έχει  τόσο πολύ ανάγκη!
Η διοίκηση ευχαριστεί δημόσια την άψογη φιλοξενία  από τη Θράκη Φερών παρά την κρισιμότητα του αγώνα ,καθώς  έπαιζε ο πρώτος με τον δεύτερο της βαθμολογίας και υπόσχεται να ανταποδώσει στον δεύτερο γύρο, κλείνοντας με την αναφορά πως υπάρχει πολιτισμός στον αθλητισμό και είναι εδώ!!!


Η ανακοίνωση της Διοίκησης

Ο ΟΡΕΣΤΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΦΕΡΡΩΝ Ο Μ.Γ.Σ. «ΟΡΕΣΤΗΣ» αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά και δημόσια τη «Θράκη» Φερών, για την άψογη και εντυπωσιακή κυριολεκτικά φιλοξενία του εκ μέρους της κατά την διάρκεια του σημερινού ποδοσφαιρικού αγώνα, παρά την κρισιμότητα αυτού. Υπόσχεται δε ό,τι θα ανταποδώσει αυτήν στον αγώνα του Β΄ γύρου. Υπάρχει πολιτισμός στον αθλητισμό και είναι εδώ.

  e-mail:  thrakiotisp@mail.com Στηρίξτε μας με ένα Like! Ευχαριστούμε πολύ!!! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια

  1. Μπράβο στην διοίκηση της ομάδας Ορέστη Ορεστιάδος που προέβη σ'αυτη την δήλωση και εμείς με την σειρά μας τους ευχόμαστε καλές γιορτές σε παίχτες και στην διοίκηση της ομάδας
    Ριτζαλης Κωστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου