ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΤΑ ΣΤΑΦΥΛΑ Ο Α.Ο.ΔΟΡΙΣΚΟΣ


Η ανακοίνωση του Σωματείου Α.Ο.ΔΟΡΙΣΚΟΣ

Ήττα για την ομάδα μας από την Καππαδοκία με 0-3. Ο υπεύθυνος αυτού του αποτελέσματος είναι αποκλειστικά ο διαιτητής της αναμέτρησης ο κ.Σταφυλλάς ο οποίος με κάποια συνταρακτικά "λάθη" κατάφερε να διαμορφώσει το ματς. 
Ας τα δούμε και αναλυτικά όμως, αρχικά ξεκινάει τον αγώνα σε έναν ακατάλληλο αγωνιστικό χώρο και αφού έχουν διακοπεί και άλλα ματς της κατηγορίας .
Σε έναν ακατάλληλο για ποδόσφαιρο αγωνιστικό χώρο, ζήσαμε σήμερα το απόλυτο θέατρο του παραλόγου. 
Ο άγιος Βασίλης εμφανίστηκε μια εβδομάδα νωρίτερα στο γήπεδο του Δορίσκου και χάρισε απλόχερα τα δώρα στην αντίπαλη ομάδα (και όχι μόνο σ αυτήν). 
Ο λόγος για κάποιον ¨κύριο¨ Σταφυλά ο οποίος είτε είναι εντελώς άσχετος με το άθλημα είτε υποτιμά τη νοημοσύνη μας. 
Σε κάθε περίπτωση όμως είναι ακατάλληλος και πρέπει να απομακρυνθεί. 
Είναι ακατάλληλος διότι ανακαλύπτει πέναλτι στο 5’ ενώ ο βοηθός του τον ενημερώνει κατηγορηματικά πως δεν υπάρχει καμία παράβαση, είναι ακατάλληλος διότι στο 10’ γίνεται ξεκάθαρο επιθετικό φάουλ της αντίπαλης ομάδας μπροστά στα μάτια του και δεν δίνει τίποτα και στην συνέχεια της φάσης γίνεται το 0-2.
Είναι ακατάλληλος διότι στο 37’ διακόπτει προσωρινά τον αγώνα λόγω επεισοδίων φιλάθλων μέσα στον αγωνιστικό χώρο (ξεχάσατε να γράψετε στο φύλλο αγώνα ποιας ομάδας ήταν αυτοί οι φίλαθλοι ¨κύριε¨ Σταφυλά). 
Είναι ακατάλληλος γιατί στο 57’ βλέπει χέρι του τερματοφύλακα της ομάδας μας εκτός περιοχής ενώ η μπάλα βρίσκει στα πλευρά και δύο λεπτά αργότερα διακόπτει οριστικά το παιχνίδι χωρίς να μας πει τον λόγο.
Καλούμε τους αρμόδιους της ΕΠΣ Έβρου να εξετάσουν πολύ προσεκτικά το φύλλο αγώνα που συνέταξε αυτό το ταλαίπωρο παιδί και φυσικά η ομάδα θα διεκδικήσει ότι της ανήκει. 

Όσο για εσάς ¨κύριε¨ Σταφυλά, θα μας βρείτε μπροστά σας, όχι μόνο εσείς άλλα και όποιος νομίζει ότι μπορεί να παίζει με την νοημοσύνη μας, τη διασκέδασή μας και την ψυχολογία μας.
Συγχαρητήρια στην ομάδα της Καππαδοκίας για την φετινή της πορεία και μια συμβουλή στους πατεράδες των παιδιών: Αλλάξτε τακτική κύριοι, αφήστε τους γιους σας να γίνουν επιτέλους άντρες. Συμπεριφορές σαν την σημερινή κάνουν κακό στα ίδια σας τα παιδιά.
Καλές γιορτές...


Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  thrakiotisp@mail.com Στηρίξτε μας με ένα Like! Ευχαριστούμε πολύ!!! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια