Ο 15ΧΡΟΝΟΣ ΣΟΥΦΛΙΩΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΦΟΥΤΣΙΤΖΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΙΣΑΑΚΙΟΥ ΣΤΗΝ Κ-17 ΑΟΚ ΚΕΡΚΥΡΑΣ




Άριστες οι εντυπώσεις από τους ποδοσφαιριστές της ακαδημίας ΠΑΟΚ Ισαακίου , Λευτέρη Φουτσιτζή ,Θεόδωρο Κρικελά ,όπου συμμετείχαν στις προπονήσεις της ΠΑΕ Κέρκυρας .
Ο 15χρονος  Σουφλιώτης ποδοσφαιριστής ,Φουτσιτζής Λευτέρης πραγματοποίησε το μεγάλο άλμα και θα αγωνίζεται στην εφηβική ομάδα Κ-17 της Κέρκυρας , εκεί θα συναντήσει τους Αλεξιάδη - Βαγγέλοφ ,Χριστακίεφ (αγωνίζεται στην Κ-20) ,  που πήγαν εκεί το καλοκαίρι προερχόμενοι  από την  ακαδημία του ΠΑΟΚ Ισαακίου , καθώς και τον Εβρίτη αρχηγό  μεσοεπιθετικό Πάρη Γκασίδη ,είναι από το 2016 (ΑΕΔ,Πανθρακικός). 
Ο 15χρονος δεξιός οπισθοφύλακας ξεκίνησε από την ακαδημία του Έβρου Σουφλίου,μετέπειτα συνέχισε στην ακαδημία του ΠΑΟΚ Ισαακίου ,η άριστη συνεργασία  της ακαδημίας με την Α.Ο.Κ. ΠΑΕ Κέρκυρας επέφερε και το ποθητό αποτέλεσμα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΑΟΚ ΙΣΑΑΚΙΟΥ

 Σε συνεχεία της άριστης συνεργασίας μας με  της ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρας, 2 ποδοσφαιριστές της ακαδημίας μας, βρέθηκαν στο νησί των Φαιάκων και συμμετείχαν στις προπονήσεις των αντίστοιχων ηλικιακών κατηγοριών της ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρας.
 Ο λόγος για τους:
(1) ΦΟΥΤΣΙΤΖΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 2002,
 (2) ΚΡΙΚΕΛΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 2002,
Οι παραπάνω ποδοσφαιριστές, άφησαν άριστες εντυπώσεις και για αυτόν τον λόγο ο υπεύθυνος των ακαδημιών κ. Βασίλειος Μπισιρόπουλος μετέβηκε στο νησί της Κέρκυρας για να πραγματοποιηθούν οι τελικές συζητήσεις, ώστε οι παραπάνω ποδοσφαιριστές να μεταγραφούν στην ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρας.
 Κατόπιν συνεννοήσεως με τους γονείς στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου θα μεταγραφή ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΦΟΥΤΣΙΤΖΗΣ και στην επομένη μεταγραφική περίοδο ο ΚΡΙΚΕΛΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ. 

ΥΓ1: ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟΝ κ ΝΙΚΟ ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. 

Υ.Γ2.: Πάντα το καλύτερο για τα παιδιά. ΠΑΟΚ Academy Ισαακίου
ΚΡΙΚΕΛΑΣ  - ΦΟΥΤΣΙΤΖΗΣ


Επιμέλεια: panos Thrakiotis
 e-mail:  thrakiotisp@mail.com
 Στηρίξτε μας με ένα Like! Ευχαριστούμε πολύ!!! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια