ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ 2018 ΤΟ ΤΥΧΕΡΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

Στους εορταστικούς  ρυθμούς και φέτος το Τυχερό Έβρου  που ετοιμάζεται  για το καρναβάλι όπου αποτελεί μια πολιτιστική δράση της περιοχής .
Μάλιστα όπως αναφέρουν οι διοργανωτές  η προετοιμασία του καρναβαλιού είναι μια περίοδος διασκέδασης με αποκορύφωμα  την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018 .
Οι καρναβαλικές εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν  Σάββατο 17 Φεβρουαρίου στις 5 το απόγευμα  στην κεντρική πλατεία Τυχερού με παιδικό αποκριάτικο πάρτι  , ενώ σύλλογοι από τη Βουλγαρία θα παρουσιάσουν  παραδοσιακά έθιμα  και το πρόγραμμα θα κορυφωθεί με παραδοσιακό γλέντι.
Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου στις 3 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση των πεζοπόρων τμημάτων και αρμάτων.
Την Καθαρά Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου στη Λίμνη του Τυχερού θα εορταστούν τα κούλουμα  με πέταμα Χαρταετού  καθώς θα προσφερθούν στους επισκέπτες παραδοσιακά εδέσματα.

 Δείτε την μεγάλη καρναβαλική παρέλαση   που πραγματοποιήθηκε  το 2017  όπως την κατέγραψε η κάμερα του www.tvthrakiotis.gr     
 
Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  thrakiotisp@mail.com Στηρίξτε μας με ένα Like! Ευχαριστούμε πολύ!!! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια