O ΟΡΦΕΑΣ ΣΟΦΙΚΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΔΥΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ

Μπαλλάκη  και Ζαχαρνούδη ανακοίνωσε η  πρωτοπόρος ομάδα  στον κεντρικό όμιλο της Β Έβρου   Ορφέας Σοφικού  πριν λίγο , μάλιστα θα είναι στην αποστολή της σημερινής αναμέτρησης (Σάββατο 15:00) με αντίπαλο τον Ακρίτα Δαδιάς  
Ο Μπαλλάκης Θέμης αγωνίζονταν με τα χρώματα του Ορέστη Ορεστιάδας και ο Ζαχαρνούδης Μόρφης στον ΠΑΟΚ Ισαακίου.
Παρελθόν για τον Ορφέα  ο Γιάννης Δημακόπουλος  

 Η ανακοίνωση του ΟΡΦΕΑ ΣΟΦΙΚΟΥ
 " Ο Ορφέας Σοφικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση προκειμένου να ανακοινώσει την απόκτηση του επιτελικού μέσου Θέμη Μπαλλάκη ο οποίος επιστρέφει ως ελεύθερος από τον Ορέστη Ορεστιάδας και του αριστεροπόδαρου αμυντικού Μόρφη Ζαχαρνούδη προερχόμενος από τον ΠΑΟΚ Ισαακίου ευχαριστώντας θερμά την διοίκηση της ακαδημίας για την συναίνεση στη μετεγγραφή του παίκτη. 
Οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν ήδη ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα ακολουθώντας εδώ και βδομάδες το πρόγραμμα προπονήσεων έχοντας αγωνιστεί μάλιστα και στους τελευταίους φιλικούς αγώνες ενώ βρίσκονται και στη σημερινή αποστολή για τον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο την Δαδιά. 
Παρελθόν αποτελεί ο Γιάννης Δημακόπουλος. "



e-mail:  thrakiotisp@mail.com Στηρίξτε μας με ένα Like! Ευχαριστούμε πολύ!!! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια