Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2018

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΙΣΑΑΚΙΟΥ (ΦΩΤΟ)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες στο ξενοδοχείο PLOTINI η κοπή της βασιλόπιτας της Ακαδημίας μας.
 Το παρών έδωσε η πλειοψηφία των αθλητών μας με τις οικογένειές τους , εκπρόσωποι άλλων ακαδημιών, εκπρόσωποι της ΕΠΣ Έβρου, ενώ την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον κ.Σαββίδη εκπροσώπησε ο κ.Πουρλιοτόπουλος.
 Σε όλα τα παιδιά δόθηκαν αναμνηστικά της ΠΑΕ, περιλαίμια και ημερολόγια της Ακαδημίας μας. Ευχόμαστε σε όλους μια όμορφη , δημιουργική χρονιά με υγεία , χαμόγελα, πολύ ποδόσφαιρο, όμορφες εμπειρίες και πολλές ασπρόμαυρες επιτυχίες!!! 
Στην διάρκεια τις εκδήλωσης τιμήθηκε ο διαιτητής της ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ Ιωάννης Δαλαμπουρας για την αφιλοκερδώς συμμετοχή του, στα θεωρητικά μαθήματα όπου μετέφερε τις γνώσεις του σε θέματα διαιτησίας.
 YΓ Ευχαριστούμε τις ομάδες ΕΘΝΙΚΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΟΡΕΣΤΗ ΟΡΕΣΤΙΑΔΟΣ, ΟΡΦΕΑ ΣΟΦΙΚΟΥ, ΔΟΞΑ ΔΟΞΑ, ΑΚΡΙΤΑ ΒΥΣΣΑΣ, ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΗΡΕΑΣ για τον χαιρετισμό τις εκδήλωσης. 
Καλή χρονιά σε όλους !!! 

Φωτο  από την κοπή της βασιλόπιτας

 panos Thrakiotis
e-mail:  thrakiotisp@mail.com Στηρίξτε μας με ένα Like! Ευχαριστούμε πολύ!!! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΔΗΣΗ

Η ΠΙΟ ΓΛΥΚΙΑ ΙΣΟΠΑΛΙΑ Σπαρτάκ Μόσχας - ΠΑΟΚ 0-0

Το πήρε με αίμα και ιδρώτα αλλά πανάξια και δίκαια! Τεράστια πρόκριση (0-0) επί της Σπαρτάκ και απέμεινε ένα βήμα για να τεντώσει