ΣΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΕΝΤΥΣΕ Η Α.Ε.ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΙΜΤΣΑΚΗ



H A.E.Δ. ανακοίνωσε και καλωσόρισε στις τάξεις της , την πρώτη χειμερινή μεταγραφή  για το 2018 ,τον  25χρονο επιθετικό Σταύρο Σιμτσάκη από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης .
Ο Σιμτσάκης με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στη μισή  σεζόν (πρωτάθλημα Α Έβρου 2017-18)  σημείωσε 2 τέρματα.
Μάλιστα ο ποδοσφαιριστής πραγματοποίησε την Τρίτη (9-01) την πρώτη του προπόνηση υπό της οδηγίες του Τελκίνσκι.
  




Η ανακοίνωση του σωματείου: 

Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 25χρονου (13/2/92) ποδοσφαιριστή Σταύρου Σιμτσάκη. Με την ίδια ευκολία και στα δυο πόδια ο Σταύρος καλύπτει την θέση του επιτελικού μέσου και του Σέντερ φορ. 
Έχοντας ξεκινήσει από  τα τμήματα υποδομής του Α.Ο. Ξάνθη όπου και αγωνίστηκε 4 χρόνια με 59 συμμετοχές και 18 γκολ στην συνέχεια έκανε το μεγάλο άλμα στο εξωτερικό και στο ελβετικό πρωτάθλημα όπου παρέμεινε 3 χρόνια με 72 συμμετοχές και 32 γκολ,τον τελευταίο 1,5 χρόνο αγωνιζόταν στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.
 Ευχαριστούμε την διοίκηση του ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης Ποδόσφαιρο για την συμβολή του στην πραγματοποίηση της μεταγραφής . 
 Σταύρο καλως ήρθες στην οικογένεια της Α.Ε.Δ 


Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  thrakiotisp@mail.com Στηρίξτε μας με ένα Like! Ευχαριστούμε πολύ!!! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια