ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΒΛΑΣΗ ΜΑΡΑ Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ Ο.Ε.Γ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟ)

Με παρουσία πλήθους κόσμου, πραγματοποιήθηκε την 21 Ιανουαρίου 2018, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Ομίλου Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης στο γυμναστήριο μας.
Επίσημος προσκεκλημένος ΄της εκδήλωσης ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και πέντε φορές πρωταθλητής Ευρώπης στο μονόζυγο, Βλασιος Μαρας. 
Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μαζί του, να βγάλουν φωτογραφίες και να πάρουν αυτόγραφα. 
Θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε θερμά για την τιμή να βρίσκεται μαζί μας, ένας αθλητής που εκτός από τις υψηλές διακρίσεις, διαθέτει ήθος και αποτελεί πρότυπο για όλους τους νέους αθλητές. 
Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο Αντιδήμαρχος σε θέματα αθλητισμού κ. Ιωάννης Βαταμίδης, ο εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης και ο Διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης κ. Δημήτρης Αδαμίδης. 
Επίσης στην εκδήλωση παρευρέθη εκπρόσωπος του χορηγού μας Pitsas Camp - Παιδικές Κατασκηνώσεις, ο οποίος έδωσε δώρο σε δύο αθλήτριες του αγωνιστικού τμήματος που προέκυψαν από κλήρωση, από μία εβδομάδα δωρεάν διαμονή στην παιδική κατασκήνωση στη Θάσο για τον Αύγουστο. 
Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου μας που συμμετείχαν το 2017 σε Πανελλήνιους Αγώνες, καθώς και οι προπονητές του συλλόγου μας. 
Ευχαριστούμε πολύ το ξενοδοχείο RAMADA PLAZA και συγκεκριμένα τον Apostolos Palakidis, την εταιρεία ΣΑΛΓΚΑΜΗΣ που μας προσέφερε τη βασιλόπιτα, καθώς και τα βασιλοπιτάκια για τα παιδιά, τα καταστήματα αθλητικών ειδών ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΠΟΡ και MORELLI SPORT, το κατάστημα ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ και τα βιβλιοπωλεία ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ και ΧΡΥΣΑ ΑΛΒΑΝΟΥ για τα δώρα που προσέφεραν στα παιδιά που κέρδισαν τα φλουριά. 
Τέλος ευχαριστούμε ιδιαίτερα όλους τους γονείς για την αγάπη και την στήριξη, με τις οποίες περιβάλλουν τον σύλλογο με κάθε ευκαιρία. 










panos Thrakiotis
 e-mail:  thrakiotisp@mail.com Στηρίξτε μας με ένα Like!
Ευχαριστούμε πολύ!!! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια