ΣΟΚ ΣΤΟ 93΄ ΕΧΑΣΕ ΕΔΑΦΟΣ Η ΘΡΑΚΗ ΜΕ ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΠΟΛΙΔΗ Α.Ε.Κ/Λ -ΘΡΑΚΗ ΦΕΡΩΝ 1-1

Ένα παιχνίδι που πριν την έναρξη κανείς δεν θα περίμενε αυτό το αποτέλεσμα καθώς η Θράκη Φερών αγωνίζονταν με τον ουραγό της βαθμολογίας Αθλητική Ένωση Κορνοφωλιάς Λυκόφης με μόλις 3 βαθμούς , κατάφερε όμως  να πετάξει δυο πολύτιμους βαθμούς στο κυνήγι του τίτλου .
Με 0-0 το πρώτο ημίχρονο και  με καλές στιγμές για τους γηπεδούχους  ,με τον Ατματζίδη 20΄, 28΄,ενώ για τους φιλοξενούμενους ο  Γκάγκιος  να χάνει την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ σε τρεις περιπτώσεις  στο 7΄,35΄και στο 40΄.
Το δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚΛ θα μείνει με δέκα παίκτες ο Ματθιουδάκης θα δει την δεύτερη κάρτα στο 62΄,στο  63΄ ο Πολίδης θα βρει το δρόμο για τα δίχτυα 0-1
Όλα φαίνονταν εύκολα για το τρίποντο καθώς στο 67΄ ο Ατματζίδης  βλέπει την δεύτερη κίτρινη σε ένα σκληρό μαρκάρισμα , με εννέα η ομάδα του Νίκου Κουτσούλα!!
Η Θράκη Φερών σπατάλησε  τον περισσότερο χρόνο σε σέντρες και γεμίσματα ψάχνοντας κάποιο εύκολο γκολ με  κεφαλιά για να σκοράρει , όμως ο Καφαμάνης εύκολα καθάριζε τις φάσεις στο ψηλό παιχνίδι.
 Ο Τσακαλδήμης στο 88΄
έπιασε  σουτ ελάχιστα πάνω από την εστία του Γκαϊδαρτζάκη.
Στο 93΄ στο φάουλ που εκτέλεσε ο Αιγινίτης  προωθήθηκε και ο  τερματοφύλακας της ΑΕΚΛ ,ο Πούσκας που  ελάχιστα ακούμπησε τη μπάλα με το κεφάλι, στην πορεία βρέθηκε  ο Πολίδης και στην προσπάθεια να διώξει έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του με αποτέλεσμα να γίνει το 1-1 .
Κορυφαίος από την Α.Ε.Κ-Λ ο κάπτεν Νίκος Καφαμάνης ,χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιποι παίχτες.



ΑΕΚΛ(Νίκος Κουτσούλας) Πούσκας ,Ούντου,Μπαλάτσιος,Γκάζος,(Μουρμούρης 64΄),Καφαμάνης, Πατέλης ,(Αιγινίτης 52΄),Πουπουρέτσας,,Ματθιουδάκης,Κιτιούδης,Τσακαλδήμης,(Αθανασίδης 80΄),Ατματζίδης.


ΘΡΑΚΗ ΦΕΡΩΝ(Τάκης Λαμπίδης) Γκαϊνταρτζάκης,Μπόρας,Μαυρομάτης,Βάρναλης,Γκάγκιος,(Τσιπλάκης 60΄)Σιδηρόπουλος Αλεκ,(Ίνδος65΄),Αντωνιάδης,(Καλούδης 65΄),Σιδηρόπουλος Γ, (Μπακιρτζόπουλος 78΄),Πολίδης,Ντόλας,Παγωνίδης.


     Τριπλέτα στον αγώνα ο Χάρης Σουβαράς με βοηθούς τους Κίτσιο Κ,  Τουντζιαράκης









ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΕ free website counter
Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  thrakiotisp@mail.com Στηρίξτε μας με ένα Like! Ευχαριστούμε πολύ!!! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια