19 Μαρτίου 2018

ΜΕ ΝΕΑΡΟΥΣ ΣΤΗ ΣΥΝΘΕΣΗ Ο ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΑΡΔΑ ΣΤΙΣ ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ 1-3

Μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Έβρου Σουφλίου ,καθώς ο Έβρος επικράτησε  εκτός έδρας με ανατροπή του Άρδα Καστανεών με 1-3 
Τα γκολ πέτυχαν για τον Έβρο, ο Ασπιώτης 22΄,Πρεπούδης 41΄,Τσομπανούδης Γιάννης 90+2 .
Για τον Άρδα το μοναδικό γκόλ πέτυχε ο Νάκου στο 3΄.

Ο Έβρος Σουφλίου παρατάχθηκε με τον νεαρό Σοφοτάσιο κάτω από τα δοκάρια , τον Σιούη Θανάση στην άμυνα , Λαζίδης στην επίθεση ,στο 70΄πέρασε στη θέση του ο νεαρός Τσιομπανούδης Γιάννης ο σκόρερ του τρίτου τέρματος  ,ενώ ο επίσης νεαρός Γιαννακόπουλος πέρασε στο 75΄στη θέση του Μυσιούδη.

ΑΡΔΑΣ ΚΑΣΤΑΝΕΩΝ:ΝΤΙΝΟΥΔΗΣ,ΤΣΟΤΖΟΡΑΣ,ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΠΟΥΛΟΣ,ΧΑΡΙΣΙΑΔΗΣ(46΄ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ),ΜΠΑΧΤΣΕΒΑΝΙΔΗΣ ΣΤΕΛ,ΠΕΤΡΑΣ,ΑΛΜΠΑΝΙΔΗΣ(70΄ΤΣΙΡΟΥΔΗΣ),ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ,ΜΠΑΚΙΡΤΖΗΣ,ΝΑΚΟΣ,ΠΑΓΩΝΙΔΗΣ.

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ: ΣΟΦΟΤΑΣΙΟΣ,ΜΠΑΜΝΙΟΣ,ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ,ΜΠΕΤΖΕΚΑΣ,ΣΙΟΥΗΣ,ΜΥΣΙΟΥΔΗΣ,(75΄ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ),ΚΟΥΡΟΥΔΗΣ,ΛΑΖΙΔΗΣ(70΄ΤΣΙΟΜΠΑΝΟΥΔΗΣ Γ,)ΠΡΕΠΟΥΔΗΣ,ΠΕΤΚΙΔΗΣ,ΑΣΠΙΩΤΗΣ.ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΕ website hit counter

Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  thrakiotisp@mail.com Στηρίξτε μας με ένα Like! Ευχαριστούμε πολύ!!! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
ΒΙΝΤΕΟ

TVThrakiotis.gr

Facebook

Follow by Email

About Me

author.
Learn More →

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Featured News