ΤΟ ΑΗΤΤΗΤΟ ΔΕΝ ΕΣΠΑΣΕ - ΕΘΝΙΚΟΣ Β΄- ΑΕΚ ΕΒΡΟΥ 1-4 (ΦΩΤΟ)


                                                      ΕΘΝΙΚΟΣ Β΄ -ΑΕΚ ΕΒΡΟΥ  1-4
 Το αήττητο της ΑΕΚ δεν έσπασε ούτε στο «Κώστας Χριστοφορίδης».  Η ομάδα του Μ. Ζιώγα νίκησε με 4-1 την δεύτερη ομάδα του Εθνικού με 2 γκολ των Πεκιαρίδη και Τρανόπουλου.
  Στο 24΄ο Πεκιαρίδης  εκμεταλλεύτηκε τον λάθος υπολογισμό της μπάλας (λόγω του δυνατού αέρα που επικρατούσε )από τον Ηλιόπουλο και άνοιξε το σκορ για την ΑΕΚ. Στο 30΄ο Ζηνολίδης με έξοχο φάουλ ισοφάρισε για την ομάδα του Εθνικού.  
Ο Πεκιαρίδης με πέναλτι στο 50΄(ανατροπή Τρανόπουλου) διπλασίασε τα τέρματά του και αυτά της ΑΕΚ, για να έρθει ο Τρανόπουλος με δύο προσωπικά του τέρματα  (65΄, 81΄) να κλείσει το σκορ στο 1-4.
 Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για το πέναλτι που προηγήθηκε με 1-2 η ΑΕΚ( ότι ο αμυντικός βρήκε την μπάλα), ενώ η φιλοξενούμενοι για πέναλτι που δεν τους δόθηκε σε ανατροπή του Πεκιαρίδη στο 1ο ημίχρονο.

  

                                Διαιτητής Ουζουνίδης (Κοντάρας-Καραϊσκος)


 ΕΘΝΙΚΟΣ B΄  : Ηλιόπουλος, Πασόης, Σαφαρίδης, Επιτρόπου (63΄Φωτιάδης), Καλογήρου, Τζιαμπαζάκης, Σικασιάν (Τζιαμπαζάκης Ε.), Ζηνολίδης, Δαστερίδης, Φυσέκης, Μπορτίν




ΑΕΚ ΕΒΡΟΥ: Τσιλιγκερίδης, Αρμάντο, Μαλιώρας (78΄Βασιαρέλης), Καραγιάννης, Γκιαουρίδης, Χατζικωνσταντίνου (76΄Κορδόνιας), Τερζής, Πολυχρονίδης(65΄Παπαχρήστου), Τσιριγώτης), Τρανόπουλος Πεκιαρίδης (67΄Κεσσάτης)  







ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΕ website counter
Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  thrakiotisp@mail.com Στηρίξτε μας με ένα Like! Ευχαριστούμε πολύ!!! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια