ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗN ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟ ΕΒΡΟΥ 2018 ΘΡΑΚΗ ΦΕΡΩΝ

Ευχαριστίες από την διοίκηση της Θράκης Φερών στον Ορέστη Ορεστιάδας για την άψογη και αγαστή συνεργασία κατά τη διάρκεια του τελικού, αλλά και μετά τη λήξη του αγώνα.
Ευχαριστίες  στους συλλόγους ,  στην ΕΠΣ  , καθώς και στους φιλάθλους της ομάδας  για την συμπαράσταση που δείχνουν με πράξη στην ομάδα έχοντας μόνιμη παρουσία στις κερκίδες των γηπέδων.
   
Η ανακοίνωση της ΘΡΑΚΗΣ Φερών

Το ΔΣ της ΘΡΑΚΗΣ θα ήθελε να ευχαριστήσει τον ΟΡΕΣΤΗ (Μ.Γ.Σ. Ορεστης Ορεστιαδας) για την ανακοίνωση που εξέδωσε μετά το πέρας του τελικού.
 Όπως έχουμε επισημάνει και άλλες φορές, το ήθος και η ποδοσφαιρική παιδεία σε αυτό το σύλλογο περισσεύουν!
 Είχαμε μια αγαστή συνεργασία τόσο μαζί τους όσο και με την ΕΠΣ Έβρου, πριν, κατά την διάρκεια, αλλά και μετά τη λήξη του αγώνα.
 Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους, ΑΣ Πέπλου (ΑΣ Πεπλου), ΠΑΕ Νίψας (ΠΑΕ ΝΙΨΑΣ), ΑΟ Μαϊστρου (Αθλητικός Όμιλος Μαϊστρου) και ΑΣ Νίκη Απαλού (Α.Σ. ΝΙΚΗ ΑΠΑΛΟΥ-Α.Ο.ΔΟΞΑ ΘΥΜΑΡΙΑΣ-ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ OLYMPIACOS F.C. ΕΒΡΟΥ) για τα συγχαρητήρια προς το σύλλογο. 
Ιδιαίτερες ευχαριστίες προς την Δημοτική Αρχή του τόπου μας, η οποία έχει σταθεί αρωγός στην προσπάθεια που καταβάλει το ΔΣ ώστε η ΘΡΑΚΗ ΦΕΡΩΝ να βρίσκεται εκεί που της αρμόζει. 
 Και τέλος ένα τεράστιο 
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους φιλάθλους μας που έχουν στηρίξει και με το παραπάνω την ομάδα, έχοντας μόνιμη παρουσία στις κερκίδες των γηπέδων, όπου αγωνίζεται η ΘΡΑΚΗ, και είναι έτοιμοι να δώσουν και πάλι βροντερό παρών στο ''ΑΝΘΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ'' την Τετάρτη 11 Απριλίου, όταν η ομάδα θα αντιμετωπίσει τον ΑΟ ΚΑΒΑΛΑΣ στα πλαίσια του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.
 ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ



 Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  thrakiotisp@mail.com Στηρίξτε μας με ένα Like! Ευχαριστούμε πολύ!!! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια