Ο ΑΚΡΙΤΑΣ ΔΑΔΙΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ


Ο Νίκος Γιαννακόπουλος πρώην πλέον ποδοσφαιριστής του Ακρίτα Δαδιάς  ετοιμάζεται να φύγει από την Ελλάδα με προορισμό την Πολωνία  ως οικονομικός μετανάστης.

Το διοικητικό συμβούλιο οργάνωσε εκδήλωση στην οποία τίμησε τον ποδοσφαιριστή Γιαννακόπουλο Νίκο χαρίζοντας μέσω του προπονητή της ομάδας Τσιάνκα Χριστόδουλο τη φανέλα της ομάδας Ακρίτας Δαδιάς .


 Η ευχαριστήρια  ανακοίνωση  του Ακρίτα Δαδιάς


"Tο διοικητικό συμβούλιο , ο προπονητής ,οι παίκτες και οι φίλαθλοι του Ακρίτα Δαδιάς ,ευχαριστούν δημόσια τον ποδοσφαιριστή Νίκο Γιαννακόπουλο  για την  διετή προσφορά του στο σύλλογό μας.
Ένας ποδοσφαιριστής με ήθος ,συνέπεια και ευγένεια ,παράδειγμα για τους νέους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας και όχι μόνο.
Του ευχόμαστε καλή αρχή στη νέα του ζωή μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία ."

Ο Νίκος Γιαννακόπουλος από τον προσωπικό του λογαριασμό   στο facebook έγραψε:

"Όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος.." Ένας κύκλος 2 χρόνων έφτασε σήμερα στο τέλος του. 2 πανέμορφα χρόνια, σε ένα πανέμορφο μέρος, με πανέμορφους ανθρώπους.
 Ελπίζω να κατάφερα να βάλω κι εγώ ένα μικρό λιθαράκι στο οικοδόμημα του ΑΚΡΙΤΑ ΔΑΔΙΑΣ.
 Ευχαριστώ πολύ για όλα!
Εις το επανιδείν!!


ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΕ free website counter
Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  thrakiotisp@mail.com Στηρίξτε μας με ένα Like! Ευχαριστούμε πολύ!!! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια