Ο.Ε.Γ.Α :ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ -ΔΗΜΟΥΔΗ

Συγχαρητήρια στην Ευαγγελία Δημούδη μαθήτρια του 4ου Γ.Ε.Λ. Αλεξανδρούπολης και αθλήτρια του συλλόγου μας και στον Γιώργο Κελεσίδη μαθητή του Ελληνικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης(υποτροφία) και πρώην αθλητής του Ο.Ε.Γ.Α. και νυν του Α.Ο.ΔΙΑΓΟΡΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ, για τις διακρίσεις τους στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες Ενόργανης Γυμναστικής.
Η Ευαγγελία κατέλαβε τη 2η θέση (αργυρό μετάλλιο) στο άλμα, την 7η θέση στο δίζυγο, τη δοκό ισορροπίας και το έδαφος και την 5η θέση στο σύνθετο ατομικό.
Ο Γιώργος κατέλαβε την 1η θέση (χρυσό μετάλλιο) στους κρίκους, την 3η θέση (χάλκινο μετάλλιο) στο δίζυγο, 4η θέση στο έδαφος, στο μονόζυγο, στο άλμα και στον πλάγιο ίππο με λαβές, ενώ κατετάγη 1ος στο σύνθετο ατομικό.
Και οι δύο αθλητές με τις διακρίσεις τους, έθεσαν υποψηφιότητα για τη συμμετοχή τους στους Παγκόσμιους Σχολικούς Αγώνες που θα διεξαχθούν φέτος στο Μαρόκο.
Θερμά συγχαρητήρια στον Θοδωρή Μπουτάκη και στην Ειρήνη Κουφάκη προπονητές της Ευαγγελίας, για τη μεθοδική και ποιοτική δουλειά τους.
Όλη η οικογένεια του Ο.Ε.Γ.Α, εύχεται ολόψυχα και στους δύο αθλητές υγεία και ακόμη περισσότερες διακρίσεις.
Επίσης ευχόμαστε ως σύλλογος το "Σπίτι της Γυμναστικής" να αποτελέσει προτεραιότητα για να δοθεί η δυνατότητα σε περισσότερα παιδιά να πραγματοποιήσουν τους στόχους τους και να αναδείξουν με τις διακρίσεις τους, τον αθλητισμό της ευρύτερης ακριτικής περιοχής μας.


 e-mail:  thrakiotisp@mail.com Στηρίξτε μας με ένα Like! Ευχαριστούμε πολύ!!! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια