Headlines

Comments

ΗΤΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ Η ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ ΣΤΟ Elite Round ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Την ήττα από την οικοδέσποινα, Ιταλία, γνώρισε η Εθνική ομάδα Νέων, όπου με δυο γκολ στο πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με το αριστερό τις υποχρεώσεις της.

Σε ένα παιχνίδι, που η Ιταλία είχε το "πάνω χέρι", η Εθνική Νέων U19 γνώρισε την ήττα με 2-0, για την Elite Round του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

 Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης η Ιταλία έδειξε τα "δόντια" της και πήρε το προβάδισμα στο 8‘ με τον Σκαμάκα.
Στη συνέχεια η Ελλάδα ισορρόπησε το παιχνίδι και προσπάθησε να απειλήσει.
Η Εθνική Νέων θα μπορούσε να φέρει το ματς στα ίσια στο 18′ αλλά ο Δουβίκας είδε την ενέργεια του να σταματάει στο δοκάρι.
 Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ο Σκαμάκα πέτυχε και δεύτερο τέρμα για τους Ιταλούς και έβαλε "δύσκολα" στην Εθνική, όπου κυνηγούσε το σκορ από νωρίς.

Επόμενος αγώνας για την ελληνική ομάδα είναι κόντρα στην Τσεχία, το ερχόμενο Σάββατο (24/3) στις 13:00.
Συνθέσεις των δυο χωρών:
 Ελλάδα: Σιαμπάνης, Μελιόπουλος, Δημητρίου (75′ Μπαλόγιαννης), Μπούσης, Παπάζογλου, Αποστολάκης (79′ Ξενιτίδης), Χατζηδίμπας, Γιούσης (46′ Δημήτρουλας), Τζοβάρας, Δουβίκας, Καμπετσής.

 Ιταλία: Πλιζάρι, Καντέλα, Μποντζιόρνο, Μπετέλα, Τριπαλντέλι, Γκάμπια, Μελεγκόνι, Φρατέσι, Ζανιόλο (73′ Τονάλι), Καπόνε (66′ Μπρινόλα), Σκαμάκα. 

Αποτελέσματα και πρόγραμμα

 Ελλάδα-Ιταλία 0-2
Τσεχία-Πολωνία 0-0

 24/3 
 13:00 Τσεχία-Ελλάδα
 16:30 Ιταλία-Πολωνία

 27/3 
 16:30 Ιταλία-Τσεχία
 16:30 Πολωνία-Ελλάδα

ΠΗΓΗ
talentabout.gr

Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  thrakiotisp@mail.com Στηρίξτε μας με ένα Like! Ευχαριστούμε πολύ!!! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by