ΤΑΚΗΣ ΛΑΜΠΙΔΗΣ- ΣΕΒΑΣΤΗΚΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΩ - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙKΑ ΣΤΟ TV THRAKIOTIS

Σε  σύντομη τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον πρώην πλέον προπονητή της Θράκης Φερών , Τάκη Λαμπίδη θέλησε να ευχαριστήσει μέσα από το www.tvthrakiotis.gr την διοίκηση, τους  φιλάθλους ,τους ποδοσφαιριστές για την άψογη συνεργασία  που είχαν στον ενάμιση χρόνο μαζί ,η παραίτηση είναι καθαρά για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους.


 Τάκης Λαμπίδης : Ευχαριστώ τη διοίκηση τους φιλάθλους και πάνω απ΄όλα τους ποδοσφαιριστές .
Πηγαίνοντας πριν 1,5 χρόνο στην ομάδα τους είχα περάσει το μήνυμα  , που κατά τη γνώμη μου ήταν και το πιο ουσιαστικό!!
Να σεβαστείτε πρώτα το εαυτό σας  , για να μπορέσετε να σεβαστείτε όλους τους υπόλοιπους, είτε είναι αντίπαλος, είτε διαιτησία , είτε διοίκηση είτε προπονητές.
Σε μεγάλο βαθμό αυτό γινότανε και ήμουν πάρα πολύ ευχαριστημένος.
Παίρνοντας αυτή την απόφαση που για μένα δεν ήταν καθόλου εύκολη,έπραξα ακριβώς αυτό που τους έλεγα πριν ενάμιση  χρόνο και όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος, ο,τι σεβάστηκα το εαυτό μου , γιαυτό  τον τιμωρώ , για να κάνω καλό στην ομάδα ώστε να υπάρχει καθαρό μυαλό και ηρεμία,
πράγμα που το τελευταίο  χρονικό διάστημα δεν το είχα εγώ. 
 Από εδώ και πέρα υπάρχει το κύπελλο  ,με την ομάδα να είναι φιναλίστ  με αντίπαλο τον Ορέστη Ορεστιάδας στις 24 Μαρτίου 2018.
Πιστεύω στις δυνατότητες της ομάδας ,εάν παρουσιάσει το πρόσωπο που είχε  ολόκληρη τη διάρκεια του πρωταθλήματος πιστεύω θα το κατακτήσουν τα παιδιά ,δυο φορές έχει πάει στον τελικό αυτή τη φορά  θα  είναι και η πιο  φαρμακερή !
Ακολουθεί ένα πρωτάθλημα  που δεν έχει τελειώσει τίποτα και η ομάδα είναι ακόμη στους στόχους.
Αυτό που τόνισα είναι να βλέπουν το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και ότι όλα τα παιχνίδια θα είναι ένας τελικός.
Εύχομαι καλή συνέχεια στα παιδιά να πραγματοποιηθούν οι στόχοι τους ,τόσο  στο ποδοσφαιρικό κομμάτι όσο και στο προσωπικό τους.
Ο Θανάσης ο Ζησίδης είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος και ένας αξιόλογος προπονητής του εύχομαι κάθε επιτυχία.
Οι φίλαθλοι στάθηκαν στην ομάδα ο δωδέκατος παίκτης , εύχομαι να συνεχίσουν με αυτόν τον ρυθμό.
Τέλος έχω τις καλύτερες αναμνήσεις, ήταν όλοι τους άψογοι , σε όλα Κύριοι με όλη τη σημασία της λέξεως, πράγμα που δύσκολα το βρίσκεις σε ομάδες του Νομού μας.

 Π.Θ.
 Ευχαριστούμε τον Τάκη Λαμπίδη  έναν προπονητή που έδειξε με τη δουλειά του ,ήθος και σεβασμό σε όλους, στην πράξη και όχι στα λόγια.


ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΕ page counter
Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  thrakiotisp@mail.com Στηρίξτε μας με ένα Like! Ευχαριστούμε πολύ!!! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια

  1. Για άλλη μια φορά δείχνει πόσο ήθος έχει αυτός ο άνθρωπος και να καταλάβουν όλοι οτι και οι προπονητές ειναι άνθρωποι και πρεπει να τους σεβόμαστε....Καλη συνέχεια Τάκη σε οτι κι αν κάνεις!!!
    Βασιλης Τσιομλεκιδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου