Στην Α1 η ΑΕ Κομοτηνής / ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΤΑ Μ.Μ.Ε. ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ



Μεγάλες στιγμές ζει η Κομοτηνή, καθώς το τμήμα βόλει ανδρών της ΑΕ Κομοτηνής επιστρέφει στα σαλόνια της Α1, καθώς επικράτησε με 3-1 της ΧΑΝΘ στον τελικό του Final-4 της Αλεξανδρούπολης και πήρε το εισιτήριο για την Volleyleague…  

Τα σετ: 3-1 (25-21, 25-16, 28-30, 25-21)
Η ανακοίνωση  της ΑΕΚ


"Σύσσωμη η οικογένεια της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους εκπροσώπους των τοπικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης για την στήριξη τους καθόλη τη διάρκεια της σεζόν και κορυφώθηκε το Σαββατοκύριακο του Final-4. 
 Την Κυριακή ειδικά, η συμπαράσταση των Δημοσιογράφων της περιοχής μας ήταν κάτι περισσότερο από συγκλονιστική, όπως και η μαζική τους παρουσία στο κλειστό!
 Επιπλέον η προβολή της προσπάθειας μας «έπιασε τόπο» και γέμισε το κλειστό γυμναστήριο Αλεξανδρούπολης από Κομοτηναίους Φιλάθλους!
 Γνωρίζουμε καλά πως , όπως και εμείς, έτσι και εσείς, αγαπάτε πολύ περισσότερο αυτό που κάνετε από τις απολαβές που έχετε.
Όπως φυσικά και το δέσιμο που έχετε αποκτήσει με τους συλλόγους, έτσι ώστε η χαρά μας να είναι και χαρά σας!
 Όλοι μαζί, εμείς με την αγωνιστική μας παρουσία και εσείς με την προσπάθεια ανάδειξης των δραστηριοτήτων του συλλόγου μας , θα φτάσουμε ψηλά τον αθλητισμό της ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ μας και να κρατήσουμε ψηλά την σημαία του αθλητισμού της περιοχής!!
 Για αυτό θα κάνουμε το παν, για την καλύτερη ενημέρωση, για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας πριν αλλά και κατά τη διάρκεια των αναμετρήσεων.
Το ταξίδι τώρα ξεκινάει!!!"


 Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  thrakiotisp@mail.com Στηρίξτε μας με ένα Like! Ευχαριστούμε πολύ!!! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια