ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΟΣ-ΟΡΕΣΤΗΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018 ΣΤΟ ΦΩΤΗΣ ΚΟΣΜΑΣ

Το Σάββατο 21-4-2018 και ώρα 17:00 θα διεξαχθεί το ντέρμπι της αγωνιστικής ΕΘΝΙΚΟΣ -ΟΡΕΣΤΗΣ (ίσως και του πρωταθλήματος), για την Α Έβρου στο Στάδιο της Αλεξανδρούπολης "ΦΩΤΗΣ ΚΟΣΜΑΣ" .
Ο λόγος που γίνεται Σάββατο  21-4 είναι ότι την επόμενη μέρα , Κυριακή 22-4  θα διεξαχθεί  παιχνίδι  πρωταθλήματος ποδοσφαίρου γυναικών 10ης αγωνιστικής Γ Εθνικής ,Α.Ο.ΘΡΑΚΗΣ- ΑΕΤΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ώρα 16:30 .
   
Να θυμίσουμε του φίλους του ποδοσφαίρου την βαθμολογική  κρισιμότητα του παιχνιδιού , ο Εθνικός και ο Ορέστης μοιράζονται την πρώτη θέση με 41 βαθμούς  , το πρώτο παιχνίδι στην Ορεστιάδα ο Ορέστης κέρδισε με 2-1 ,επομένως ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης βλέπει ένα και μόνο αποτέλεσμα, κερδίζει το παιχνίδι και ρίχνει στο καναβάτσο  την ομάδα του βόρειου Έβρου.
Ο Εθνικός στις επόμενες δυο τελευταίες αγωνιστικές έχει δυο εκτός ματς , με Έβρο Σουφλίου και Α.Ο.Ιπποκράτη.

Ο Ορέστης με νίκη  έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος , υποδέχεται την επόμενη αγωνιστική  τη Θράκη Φερών ,που σε λίγο αντιμετωπίζει στις Καστανιές σε αναβληθέν παιχνίδι τον Άρδα, εάν πάρει το τρίποντο η ομάδα της Θράκης θα φτάσει τους 43 πόντους , την Κυριακή έχει ρεπό και θα περιμένει μια ισοπαλία για να παραμείνει στην πρώτη θέση και να έχει αυτή τον πρώτο λόγο.
Τελευταίο παιχνίδι  για τον Ορέστη ταξιδεύει στον Απαλό που δεν θα δυσκολευτεί να πάρει το τρίποντο ....  

Η Θράκη μετά το ρεπό της έχει προτελευταίο παιχνίδι στην Ορεστιάδα και τελευταίο εντός με Έβρο Σουφλίου.


Επιμέλεια: panos Thrakiotis Στηρίξτε μας με ένα Like! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια