Headlines

Comments

ΑΝΕΒΑΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ Ο ΒΟΥΛΚΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ 5ος ΜΕ ΧΡΟΝΟ 34:30 ΣΤΟΝ 13ο ΔΙΕΘΝΗ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ"



 Ο δικός μας αθλητής Βούλκος Μπάμπης από το Σουφλί ,έτρεξε με την ομάδα των ΛΥΚΩΝ Κεχαγιόγλου στον  13ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη την 1η Απριλίου 2018 , στον αγώνα 10 χιλιομέτρων και ανάμεσα σε 4.000 χιλιάδες δρομείς κατέλαβε την  5η θέση  με χρόνο 34:30 !!!    
Στην σύντομη συνάντηση που είχαμε με τον Μπάμπη Βούλκο μας είπε με γεμάτη ικανοποίηση και περηφάνια τα εξής:
  
"Έκανα μία καλή εμφάνιση και χαίρομαι που πέτυχα προσωπικό ρεκόρ. Ευχαριστήθηκα τον αγώνα όσο περισσότερο μπορούσα και είμαι ικανοποιημένος από τη 5η θέση, 

Ο στόχος είναι πάντοτε να ξεπερνάμε τον εαυτό μας"
        
Ο αγώνας των 10.000μ. είχε αφετηρία το Δημοτικό Στάδιο των Αμπελοκήπων - Μενεμένης και τερματισμό στην Παραλία Θεσσαλονίκης – Λεωφόρος Μεγάλου Αλεξάνδρου (ύψος Αγάλματος Μεγάλου Αλεξάνδρου).

 Η διαδρομή είναι επισήμως πιστοποιημένη από την IAAF, όπως και αυτή του Μαραθωνίου.

Στον Δρόμο Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 10.000μ., με συμμετοχή 4.000 δρομέων ,νικητής αναδείχθηκε έπειτα από συγκλονιστική μάχη ο Ούγγρος Λάζλο Γκρέγκορ (30:51), κερδίζοντας στο νήμα τον περσινό νικητή Κώστα Γκελαούζο (30:53) που έτρεξε με την Arla Protein Running Team, ενώ την τριάδα συμπλήρωσε όπως και πέρσι ο Θεόδωρος Αναγνώστου (31:31) της Volkswagen Running Team.   


ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΕ web page counter

Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  thrakiotisp@mail.com Στηρίξτε μας με ένα Like! Ευχαριστούμε πολύ!!! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Share this:

1 σχόλιο :

  1. Ευχαριστώ πολύ για το άρθρο. Συγχαρητήρια στον προπονητή μου Δημήτρη Κεχαγιόγλου! Με υγεία θα έρθουν καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by