Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ

Η ΠΡΩΤΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΤΩΝ ΠΛΗΜΜΥΡΩΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ

Δευτέρα, 2 Απριλίου 20180 σχόλια


Τεχνική συνάντηση μεταξύ υπηρεσιακών παραγόντων Ελλάδας και Τουρκίας, για την από κοινού πρώτη εκτίμηση του φαινομένου των πλημμυρών, εκατέρωθεν της κοίτης του διασυνοριακού ποταμού, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 2-4-18  στη γέφυρα Κήπων Έβρου.
 Από την επαφές των δυο κλιμακίων προέκυψε ότι το φαινόμενο παραμένει έντονο, εν τούτοις η διαχείριση του από τις δύο πλευρές ήταν η ενδεδειγμένη, καθώς αποσοβήθηκε η απειλή για κατοικημένες περιοχές.
 Στην συνάντηση που περιελάμβανε (με ειδικό πλωτό) μετρήσεις ροών του ποταμού Έβρου, από ελληνικής πλευράς συμμετείχαν, η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας ΑΜΘ, η Διεύθυνση Υδάτων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και ή ΕΥΔΕ του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, ενώ από την Τουρκία, στελέχη της Κρατικής Υπηρεσίας Υδάτων (DSI).

Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  thrakiotisp@mail.com Στηρίξτε μας με ένα Like! Ευχαριστούμε πολύ!!! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

ιι

 
Support : | | | |
Copyright © 2011. tvthrakiotis.gr -
Temp by
Blogger