ΤΕΛΟΣ Ο ΚΑΣΔΟΒΑΣΙΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ / ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΠΟΣΤΟ Ο ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ


Με αποχωρήσεις από τις θέσεις τους για δύο από τους πλέον σημαντικούς διοικητικούς παράγοντες της ΠΑΕ Δόξα, μπήκε η καθημερινότητα στο στρατόπεδο των «μαυραετών», μετά τη γιορτή του Πάσχα. 
Νωρίς σήμερα το πρωί δόθηκε στην δημοσιότητα σχετική ανακοίνωση μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της δραμινής ΠΑΕ. Σε αυτή την ανακοίνωση της η ΠΑΕ Δόξα δημοσιοποιεί  λύση της συνεργασίας με Κασδοβασίλη και αποχώρηση  του Ιωσηφίδη.

 Πιο συγκεκριμένα αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Αντώνη Κασδοβασίλη, τον οποίο ευχαριστεί για τα όσα πρόσφερε μέχρι τώρα στην ομάδα και του εύχεται τα καλύτερα σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Επίσης, ο Νίκος Ιωσηφίδης αποχωρεί από τη θέση του τεχνικού διευθυντή και αναλαμβάνει διοικητικό πόστο στην ομάδα».

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, για την περίπτωση Κασδοβασίλη είναι αυτός που ουσιαστικά πληρώνει το …μάρμαρο για το λάθος με τον έκτο ξένο στο παιχνίδι μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».  
Το σκεπτικό για την απόφαση ήταν ότι ως γενικός αρχηγός, αλλά και ο άνθρωπος που κάθεται στον πάγκο, ειδικά στην αναμέτρηση με τον Άρη που ήταν τιμωρημένος ο τεχνικός διευθυντής και ήταν στην εξέδρα, γνωρίζει τα πάντα για τους παίκτες, γιατί είναι ο άνθρωπος που ασχολείται με τα δελτία των ποδοσφαιριστών, πάει το φύλλο αγώνος τους διαιτητές και λοιπά. Έπρεπε λοιπόν να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου, τη στιγμή που ο προπονητής σήκωνε τον έκτο παίκτη για αλλαγή.

Πράγματι ο Αντώνης ως ποδοσφαιριστής της Δόξας, αλλά και από τις θέσεις που έχει διατελέσει, έχει προσφέρει στην ομάδα, την αγαπάει και αποτελεί πρόσωπο με αποδοχή από όλους.

Βέβαια είναι μια άλλη ιστορία, το κατά πόσο, δικαίως ή αδίκως, χρεώνεται από τον πάγκο όλο το βάρος της ευθύνης. Αυτό έχει να κάνει περισσότερο με το θεσμικό κομμάτι …

-Αναφορικά με την αποχώρηση από τη θέση του τεχνικού διευθυντή του Νίκου Ιωσηφίδη, εδώ οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μέχρι πρότινος τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Δόξα μίλησε με τον πρόεδρο Γιάννη Μπύρο και του είπε ότι δεν μπορεί να συνεργαστεί με τον προπονητή διότι υπάρχει διαφορά φιλοσοφίας. Γι’ αυτό το λόγο αποφάσισε ο Μπύρος να τον έχει μαζί του και να βοηθήσει από διοικητικό πόστο στην εύρυθμη λειτουργία της ομάδας, επειδή έχει προσφέρει στο σύλλογο.

Επίσης ένας ακόμη λόγος που Ιωσηφίδης δεν ήθελε να πιεστεί πλέον, με την καθημερινή εντρύφηση του στα αγωνιστικά της ομάδας, είναι και ένα θέμα υγείας που αντιμετωπίζει το τελευταίο δίμηνο.

Το έργο και των δύο στο διάστημα που απομένει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος θα καλύψει, στο μέτρο του δυνατού καθώς είναι τόσα πολλά τα θέματα ροής της ΠΑΕ, ο υπεύθυνος του εμπορικού τμήματος, Αντρέας Οταπασίδης, ο οποίος βρίσκεται στο σύλλογο από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος


Πηγή sportdrama.gr

e-mail:  thrakiotisp@mail.com Στηρίξτε μας με ένα Like! Ευχαριστούμε πολύ!!! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια