ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΚΟΥΚΛΑΤΖΗ ΔΗΜΗΤΡΗ - Η ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ


Μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο Μιχάλης Μπακάκης αφιέρωσε τη νίκη της Ένωσης στον Δημήτρη
Κούκλατζη, ο οποίος είναι ο ένας εκ των δύο συλληφθέντων στρατιωτικών, καθώς είναι υποστηριχτής του «Δικέφαλου» και θέλησε μ’ αυτόν τον τρόπο να δείξει την συμπαράσταση όλης της ομάδας προς τον Έλληνα αξιωματικό στις δύσκολες ώρες που περνάει. 
 Ωστόσο, όπως αναφέρει η onsports.gr , οι κινήσεις των «κιτρινόμαυρων» δεν θα σταματήσουν εκεί, καθώς οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ετοιμάζουν μία φανέλα με τις υπογραφές τους, η οποία θα παραδοθεί στους γονείς του Δημήτρη Κούκλατζη. 
Μάλιστα, ο πατέρας του, μιλώντας στην «Ώρα» δεν μπορούσε να κρύψει την συγκίνησή του. 
«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ προς την ΠΑΕ ΑΕΚ και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Η συγκεκριμένη αφιέρωση και η κίνηση με τη φανέλα αποτελούν μια ισχυρή ψυχολογική ένεση για το παλικάρι μου. Είμαστε ΑΕΚτζήδες από τα γεννοφάσκια μας...» ήταν τα πρώτα του λόγια. Και κατέληξε: «Ο γιος μου έχει μεγάλη αδυναμία, για να μην πω... τρέλα για την ΑΕΚ. Κατεβαίνει συχνά μαζί με άλλους φίλους του στην Αθήνα, για να παρακολουθήσει από κοντά τους αγώνες. 
Είμαι σίγουρος πως θα χαρεί σε πολύ μεγάλο βαθμό και θα τον δυναμώσει ψυχολογικά εκεί που βρίσκεται τώρα, όταν πληροφορηθεί πως οι παίκτες της αγαπημένης του ομάδας του αφιέρωσαν τη νίκη επί του Παναθηναϊκού και συγχρόνως παραλάβει την φανέλα με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών. Πρόκειται για μια πολύ όμορφη χειρονομία και ευχαριστώ πολύ όσους την σκέφτηκαν και την οργάνωσαν». 

onsports.gr

 panos Thrakiotis
 e-mail:  thrakiotisp@mail.com Στηρίξτε μας με ένα Like! Ευχαριστούμε πολύ!!! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια