26 Απριλίου 2018

ΑΠΟΝΟΜΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΕΒΡΟΥ ΟΡΦΕΑ ΣΟΦΙΚΟΥ

Μια ακόμη ποδοσφαιρική χρονιά έφτασε αισίως στο τέλος της με τον Ορφέα Σοφικού να κλείνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του κατακτώντας την κορυφή του ομίλου του και συνάμα το πρωτάθλημα στο Β' τοπικό του Έβρου που οδηγεί απευθείας στην άνοδο της μεγάλης αλλά και αρκετά απαιτητικής κατηγορίας του νομού, στην Α' 'Εβρου! 
Η απονομή του κυπέλλου έγινε σε μια φιέστα - γιορτή με συμμετοχή του φίλαθλου κόσμου αλλά και της ομάδας των παλαιμάχων της ΑΕ Διδυμοτείχου, τους οποίους ευχαριστούμε για την συμμετοχή τους στον αγώνα που δόθηκε πριν τη διαδικασία απονομής. 
Με εντολή του προέδρου της ομάδας, Φυδανάκη Παναγιώτη. 

 Ευχαριστούμε θερμά τους δύο προπονητές μας Γιώργο Χατζηανδρέου και Παναγιώτη Τζαμπαζάκη οι οποίοι συνεισέφεραν τα μέγιστα προκειμένου να φτάσουμε στον αρχικό στόχο που είχε θεσπιστεί από την αρχή, τους ποδοσφαιριστές της ομάδας οι οποίοι κατέθεσαν σώμα και ψυχή σε αγώνες και προπονήσεις σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, αλλά θα θέλαμε να Ευχαριστήσουμε από καρδιάς και όλους τους επαγγελματίες και όλους τους ανθρώπους που στήριξαν αυτή τη μεγάλη προσπάθεια από την πρώτη στιγμή προκειμένου να δούμε το στολίδι του χωριού μας και πάλι εκεί που του αξίζει, στα ψηλά, έτσι ώστε να συνεχίσει να κάνει υπερήφανους και τους κατοίκους του χωριού αλλά και τους ανθρώπους που αν και βρίσκονται στο εξωτερικό στο μυαλό τους δεν ξεχνάνε το χωριό τους αλλά και το στολίδι του. 
Άμεσα ξεκινάει ο σχεδιασμός για το μέλλον του Ορφέα σε μια πολύ δύσκολη κατηγορία πλέον με μεγάλες απαιτήσεις έχοντας κυριότερο θέμα το οικονομικό λόγω και των μεγάλων αποστάσεων μεταξύ των ομάδων εντός νομού. panos Thrakiotis Στηρίξτε μας με ένα Like! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
ΒΙΝΤΕΟ

TVThrakiotis.gr

Facebook

Follow by Email

About Me

author.
Learn More →

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Featured News