Headlines

Comments

ΤΟ 3ο ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΟΜΟΤΗΝΗ!!


 Το 3ο βαλκανικό αποχαιρετά την Αλεξανδρούπολη...προχωρά με 1η στάση την όμορφη Κομοτηνή ..

Ο Πρόεδρος του Α.Ο.Θράκης Μερκούρης Δημήτρης και εμπνευστής του πρωταθλήματος έκανε πράξη αυτό που  είχε δηλώσει  πέρυσι στην κάμερα του tvthrakiotis.
 " Το Βαλκανικό  είναι η τελευταία φορά που πραγματοποιείται στην πόλη της Αλεξανδρούπολης χωρίς όμως  να σταματήσει να υπάρχει ως θεσμός , διότι στη Μεικτή υπάρχει ένα πολύ καλό σύνολο τα κορίτσια το χαίρονται το διασκεδάζουν  στέλνουν ένα καλό ένα όμορφο μήνυμα μέσω του γυναικείου ποδοσφαίρου    .
Υπάρχουν Νομοί και ΕΠΣ που θέλουν την διοργάνωση να την στηρίξουν να την ενισχύσουν και να συνεχίσει ακόμη καλύτερα αυτός ο θεσμός που μόνο καλό είχε να δώσει σε όποια περιοχή επιλεγεί τελικά να πραγματοποιηθεί  την επόμενη χρονιά!!"


 Το Βαλκανικό πρωτάθλημα γυναικών  που για δυο χρόνια πραγματοποιούνταν στην πρωτεύουσα  του Έβρου  , φέτος αλλάζει έδρα και Νομό, καθώς  η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στην Κομοτηνή  ,στο στάδιο ΔΑΚ 22-24 Ιουνίου 2018.
 
Οι χώρες που θα λάβουν μέρος είναι η Βουλγαρία ,Ρουμανία ,Σερβία και από την Ελλάδα η Μεικτή Θράκης.


 
Επιμέλεια: panos Thrakiotis Στηρίξτε μας με ένα Like! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by