ΛΑΜΨΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΑΣΤΕΡΩΝ ΣΤΟ "ΦΩΤΗΣ ΚΟΣΜΑΣ"



                                        Σ.Π.ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ-Σ.Π.ΠΑΟΚ    2-5
Μεγάλα ονόματα του Ελληνικού ποδοσφαίρου και παίκτες που έγραψαν ιστορία ,πήραν μέρος στον φιλαθρωπικό αγώνα που ήταν αφιερωμένος στο χωριό SOS
Πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη 20-5-2018  στο Στάδιο «Φώτης Κοσμάς» φιλικός αγώνας παλαιμάχων Αλεξανδρούπολης και ΠΑΟΚ με  τα έσοδα να δίνονται στο χωριό SOS. Ο κόσμος που παρευρέθηκε παρακολούθησε όμορφο παιχνίδι με πολλά γκολ.
 Στο ημίχρονο βραβεύτηκαν  από τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη ,οι Θοδωρής Ζαγοράκης ( ο οποίος απουσίαζε λόγω ανειλημμένων  υποχρεώσεων και την πλακέτα παρέλαβε ο Παύλος Δερμιτσάκης), ο Μιχάλης  Μπαξεβάνογλου, ο Νίκος  Αλαβάντας και ο παλαίμαχος διαιτητής Γ. Ουζουνίδης.
 Για τον ΠΑΟΚ που νίκησε 5-2 τα γκολ πέτυχαν οι Χασιώτης (2), Μπορμπόκης, Δερμιτσάκης και Τανταλίδης.
 Για την Αλεξανδρούπολη οι Χιονάς και Μπίτσος.

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΦΙΛΟΙ ΜΠΑΞΕΒΑΝΟΓΛΟΥ
Χατζησάββας, Πόντικας, Σεφεριάδης, Κυριακίδης Γ., Λιολιοσίδης, Τσορμπατζίδης, Παναγιωτίδης, Μπίτσος, Χιονάς, Μπαξεβάνογλου, Κωστικίδης.
 Έπαιξαν και οι Δαστερίδης, Αλμετίδης, Μαργαρίτης, Νοτόπουλος, Μπογιάννης, Ανδρεόπουλος, Καριοφύλης,
Τσολακίδης, Μιχαλτσίδης, Παντελίδης, Καζάκος, Πατσιαμανάκης, Βενετόπουλος.

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΑΟΚ –ΦΙΛΟΙ ΖΑΓΟΡΑΚΗ
Γκιτσιούδης, Βουτσιάς, Βολτέζος, Μαλιούφας, Μπορμπόκης, Καραγεωργίου, Δερμιτσάκης, Αντώνας, Αλεξανδρίδης, Λαγωνίδης, Χασιώτης. 
Έπαιξαν και οι Αργυρόπουλος, Τανταλίδης, Κων/νίδης (χόρχε), Αργυρίου, Κουκίδης, Καπουσούδης, Μήτογλου, Γιώκας, Μπόλκος.


Επιμέλεια: panos Thrakiotis Στηρίξτε μας με ένα Like! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια