Headlines

Comments

ΣΑΡΩΣΕ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ / ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΕΓΑ

Συγχαρητήρια στον μέχρι πρότινος αθλητή του συλλόγου μας (ΟΕΓΑ) ,ΓΙΩΡΓΟ ΚΕΛΕΣΙΔΗ που στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σάρωσε τα μετάλλια στην κατηγορία των εφήβων!!
Συγκεκριμένα κατέκτησε 5 χρυσά μετάλλια στο σύνθετο ομαδικό, σύνθετο ατομικό, στον πλάγιο ίππο, στους κρίκους και στο μονόζυγο και 3 αργυρά μετάλλια στο έδαφος, στο άλμα και στο δίζυγο.
Γιώργο πολλά μπράβο και καλή επιτυχία στις υποχρεώσεις σου με την Εθνική Ομάδα Εφήβων, κάνε μας υπερήφανους!!!!



Γιώργος Κελεσίδης (1ος στο σύνθετο ατομικό εφήβων): «Είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνισή μου στο σύνθετο ατομικό, παρότι έκανα κάποια λάθη, κυρίως λόγω κούρασης, επειδή πριν από λίγες μέρες είχα αγωνιστεί και στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα στο Μαρόκο. Ακόμα περισσότερο με ικανοποίησε η παρουσία μου στους τελικούς οργάνων, επειδή δεν είχα καθόλου πτώσεις και ελπίζω να συνεχίσω έτσι. Η εκτέλεση που ευχαριστήθηκα περισσότερο ήταν αυτή στον τελικό των κρίκων.
Αναγκάστηκα να αφήσω το σπίτι μου σε ηλικία 15 ετών και να εγκατασταθώ στη Θεσσαλονίκη, επειδή οι συνθήκες προπόνησης στην Αλεξανδρούπολη, όπου ζούσα, δεν μπορούσαν να ανταποκριθούν στις ανάγκες μου. 

Αντίθετα, εδώ στη Θεσσαλονίκη υπάρχουν τα κατάλληλα όργανα και η προετοιμασία είναι ευκολότερη, με τη βοήθεια του προπονητή μου. 
Η προσαρμογή μου τους πρώτους μήνες ήταν αρκετά δύσκολη, επειδή έμενα μακριά από την οικογένειά μου, αλλά πλέον έχω προσαρμοστεί».

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ Hellenic Gymnastics Federation.


Επιμέλεια: panos Thrakiotis Στηρίξτε μας με ένα Like! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by