Headlines

Comments

ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ: ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΜΕΝΤΙΖΗ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ Α.Ο.ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΠΡΟΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ -ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ




ΕΝΣΤΑΣΗ  ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΜΕΝΤΙΖΗ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ Α.Ο.ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ 
ΠΡΟΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ -ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ

Καταθέτω την ένστασή μου διότι  κατά την διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας παρατήρησα ότι ψηφίζουν  αντιπρόσωποι Σωματείων που δεν αποτελούν τακτικά μέλη ή απλά έστω μέλη του Δ.Σ των Σωματείων .
Έχουν κατατεθεί από το Δ.Σ των Σωματείων στην ΕΠΣ Έβρου τα τακτικά μέλη των διοικητικών συμβουλίων και ως εκ τούτου ζητώ να εξετασθεί η ένστασή μου μετά την ταυτοποίηση  και την εξακρίβωση των παραπάνω διασταυρωμένων στοιχείων .
           - Ο -
 ΕΝΙΣΤΑΜΕΝΟΣ

Ακολουθεί η υπογραφή
Η κατάθεση της ένστασης θεωρήθηκε άκυρη από τον δικαστικό αντιπρόσωπο ,όμως παραταύτα ζητάει από το νέο διοικητικό συμβούλιο  και την αρμόδια επιτροπή ,να  ελέγξει και να γίνει ταυτοποιήση των  στοιχείων , ώστε  να βγει καθαρά στην επόμενη Γενική Συνέλευση και να αντικρούσει με επιχειρήματα τα συγκεκριμένα της ένστασης που κατέθεσε.
Ακούστε τον κο Μεντίζη Χριστόδουλο να μιλάει αποκλειστικά στο www.tvthrakiotis.gr λίγο μετά,  από την κατάθεση της  ένστασης. 
 Επιμέλεια: panos Thrakiotis Στηρίξτε μας με ένα Like! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Share this:

1 σχόλιο :

  1. Φιλε μου Χριστοδουλε η τοποθετηση σου και η υποβολη ενστασης ειναι ΆΚΑΙΡΗ.Δεν κερδιζεις τιποτα και μαλλον στο λεω πολυ φιλικα εκτεθηκες.

    Vagios Alexakoudis

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by