Headlines

Comments

ΠΑΡΩΝ ΝΕ ΔΥΟ ΤΕΡΜΑΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΤΣΚΑΣ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - Κ19 ΔΟΞΑΣ


 Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της Δόξας Δράμας ολοκληρώθηκαν με την φιλική αναμέτρηση  και ν;iκη με 6-0 επί της  Κ19 Νέων της Δόξας Δράμας.
Ο κ. Βασιλακάκης χρησιμοποίησε όσους ποδοσφαιριστές δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής στα τελευταία ματς του Πρωταθλήματος, ενώ είχε την ευκαιρία  να δει την ομάδα Νέων Κ19, αλλά και άλλους υπό δοκιμή.

Τα τέρματα πέτυχαν:
2  Γιώργος Λίτσκας (8΄,26΄)
2  Παρουτσής (11΄ 19΄)
1  Δημήτρης Σιώπης (23΄)
1 Μαρκόπουλος (15΄)

 Οι μεγάλοι επικράτησαν των Νέων με σκορ 6-0, με όλα τα γκολ να σημειώνονται στο α’ ημίχρονο.
Στο 8’ ο Λίτσκας άνοιξε το σκορ, πλασάροντας εύστοχα, έπειτα από κάθετη πάσα του Γεωργιάδη.
Στο 11’ ο Παρουτσής έκανε το 2-0, μετά από παράλληλη συρτή μπαλιά του Μαρκόπουλου.
Στο 15’ ήταν η σειρά του Μαρκόπουλου να χρηστεί σκόρερ, πετυχαίνοντας με κεφαλιά το 3-0, έπειτα από σέντρα του Λίτσκα.
Στο 19’ ο Γεωργιάδης έκανε την κάθετη πάσα στον Μαρκόπουλο, εκείνος με τη σειρά του την παράλληλη μπαλιά προς το τέρμα και ο επερχόμενος Παρουτσής σκόραρε για δεύτερη φορά, κάνοντας το 4-0.
Στο 23’ ο Σιώπης με ατομική ενέργεια και πλασέ έκανε το 5-0 και τρία λεπτά αργότερα ο Λίτσκας πετυχαίνοντας το δεύτερο τέρμα του, αυτή τη φορά με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Παρουτσή, διαμόρφωσε το 6-0, που διατηρήθηκε έως τη λήξη.

Για την Α ομάδα της Δόξας αγωνίστηκαν οι:

Βασιλειάδης (46’ Συνοδινός), Σιώπης, Παπαζούδης, Κασμερίδης, Βαλλιάνος, Βιτλής, Ντατίδης, Μαρκόπουλος, Παρουτσής, Γεωργιάδης (46’ Ματσούκας), Λίτσκας.

Για την ομάδα Νέων Κ19 έπαιξαν στο α’ ημίχρονο οι:
Μαργαρίτης, Μακράκης, Κυριακίδης, Δεληγιώρογλου, Τσιρίδης, Αντωνιάδης, Γρηγοριάδης, Κορώνης, Προκοπίου, Γεωργιάδης, Λυκίδης.

Eνώ στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν οι:

Βεζυρίδης, Παπαγεωργίου, Παρασκευάς, Χατζηδημητρίου, Χατζηκούρτης, Γαλόπουλος, Διγκόζης, Παπαϊωάννου, Φιλιππίδης, Κέντογλου, Πούλας.

Επιμέλεια: panos Thrakiotis Στηρίξτε μας με ένα Like! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by