2η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΕΒΡΟΥ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (ΦΩΤΟ)

                    
        

                 Ήταν μια υπέροχη βραδιά με ξεχωριστούς ανθρώπους  
Οι παλαίμαχοι του Έβρου Σουφλίου  είχαν την ευκαιρία να ξανανταμώσουν  για δεύτερη φορά (η πρώτη έγινε 27 Απριλίου 2018 στη Ταβέρνα του "Γκιώρκα" Κορνοφωλιά),στην Πιτσαρία  "LA PIAZZA" Γκιώργκα Ευγενία σύζυγο του αείμνηστου Μπακιρτζή Δημήτρη. 
Αιτία της δεύτερης συνάντησης ο ξενιτεμένος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Ντινούδης Γιώργος με καταγωγή  από τους Μεταξάδες , καθώς με μεγάλη του χαρά  έκανε και το τραπέζι της βραδιάς.  
    


Ντινούδης Γιώργος
Ο Ντινούδης Γιώργος ξεκίνησε το 1971 και αγωνίστηκε έως το 1985 στον Έβρο Σουφλίου  στο κέντρο  της άμυνας .Το 1986 έφυγε για  Γερμανία και συνέχισε την αγωνιστική του δράση σε ομάδες 4ης κατηγορίας.
Όμως όπως μάθαμε ποτέ δεν ξέχασε την αγαπημένη του ομάδα τον ΄Εβρο Σουφλίου ,ήταν και είναι κοντά στον σύλλογο  και ενισχύει το σωματείο εδώ και  χρόνια  με υλικά αγαθά !!  
 Η βραδιά πέρασε με αναμνήσεις μπόλικα πειράγματα, ανέκδοτα  και αναφορές σε ξεχωριστά γεγονότα από την αγωνιστική διαδρομή , δίνοντας  έμφαση κυρίως στις ευχάριστες στιγμές που έζησαν με τα χρώματα του ιστορικού συλλόγου "Έβρος" Σουφλίου.


Στην δεύτερη συνάντηση προστέθηκαν όπως αναφέραμε πιο πάνω , Ντινούδης Γεώργιος (Μεταξάδες), Αλεξακούδης Βάϊος (Ορεστιάδα), Διακάκης Τάσος(Διδυμότειχο), Σέτσερης Λεωνίδας, Πιτιακούδης Ευάγγελος καθώς και οι βετεράνοι της πρώτης συνάντησης ,Χαντάκης Δημήτρης, Μήτσκας Παναγιώτης ,Νινούδης Χρήστος,Βούλκος Παναγιώτης,Μακρής Ιωάννης,Κουλιάκης Γιώργος,Καβάζης Αναστάσιος,Γκιώρκας Απόστολος ,Καριοφυλλίδης Βασίλης,Μπράτσας Σάκης,Μποζαμανάκης Ευάγγελος,Αγιασμένος Τηλέμαχος,Δεμερτζής Κωνσταντίνος.






 Επιμέλεια: panos Thrakiotis Στηρίξτε μας με ένα Like! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια