Όλα τα Αθλητικά Νέα του Έβρου και της Θράκης από το tvthrakiotis στην κορυφή της ενημέρωσης!

ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ Α2 ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Η ΒΥΣΣΑ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του volleyplanet.gr και τον Δημήτρη Αρβανιτίδη  ....Την απόφαση να μην συμμετάσχει στην Α2 γυναικών έλαβε η διοίκηση του ΑΟ Νέας Βύσσας με αποτέλεσμα η ομάδα του Έβρου να μείνει εκτός Εθνικών πρωταθλημάτων την φετινή χρονιά καθώς έχει περάσει η ημερομηνία δηλώσεων στην Β Εθνική.
Ο ΑΟ Νέας Βύσσας έχοντας αγωνιστεί στην κατηγορία δύο συνεχόμενες χρονιές, το φετινό καλοκαίρι αντιμετώπισε πρόβλημα στο θέμα προπονητή και κατά συνέπεια στην στελέχωση της ομάδας με αποτέλεσμα η διοίκηση των «κυανοκίτρινων» να μην δηλώσει συμμετοχή στην κατηγορία και να ρίξει το βάρος της αποκλειστικά στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα.
Στόχος της διοίκησης είναι να «επενδύσει» στις ακαδημίες της με έμπειρους προπονητές που θα δουλέψουν συστηματικά τo επόμενο διάστημα προκειμένου να εκμεταλλευθούν το αγωνιστικό «κενό» της γυναικείας ομάδας και να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να την ανάδειξε νέων κοριτσιών που θα αναλάβουν δράση τα επόμενα χρόνια.
Ο σύλλογος του Έβρου αν και έχει περιθώριο να αναθεωρήσει έως τις 2 Ιουλίου (ημερομηνία που κλειδώνουν οι συμμετοχές στην Α2), έχει ήδη στείλει έγγραφο στην Ομοσπονδία όπου και την ενημερώνει για την απόφασή του.
Έτσι σύμφωνα με την εγκύκλιο των πρωταθλημάτων ο ΑΟ Νέας Βύσσας θα τιμωρηθεί με πρόστιμο 2500 ευρώ, την φετινή χρονιά δεν θα αγωνιστεί σε κανένα πρωτάθλημα και την επόμενη σεζόν (2019-2020) θα ξεκινήσει από την Β Εθνική έχοντας ποινή -12 βαθμούς.

Επιμέλεια: panos Thrakiotis Στηρίξτε μας με ένα Like! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Share:

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Α ΕΒΡΟΥ 2018-19

Από το Blogger.

Search This Blog

ΒΙΝΤΕΟ TVTHRAKIOTIS

ΒΙΝΤΕΟ TVTHRAKIOTIS
ΒΙΝΤΕΟ TVTHRAKIOTIS

Αρχειοθήκη ιστολογίου