Headlines

Comments

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ!!! -ΠΑΝΕΒΡΙΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟ ΣΟΥΦΛΙ !!!

Ένα ιστορικό βίντεο που θα σας ταξιδέψει  πίσω 50 χρόνια , 20 περίπου λεπτά σπουδαίας πολιτιστικής κληρονομιάς σε αυτό το συλλεκτικό βίντεο που για πρώτη φορά προβλήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του  Μουσείου Τέχνης Μεταξιού στο Σουφλί ,στις 9 Ιουνίου 2018 .
Επετειακή προβολή των ΙΔ΄ Πανέβριων Αθλητικών Αγώνων(9 Ιουνίου 1968) σε μια σπάνια συλλογή  του  ερευνητή ,συλλέκτη και συγγραφέα  κ. Πατέλη Μιχάλη.   

Επιμέλεια: panos Thrakiotis Στηρίξτε μας με ένα Like! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Share this:

1 σχόλιο :

  1. Όπως φαίνεται στις απονομές ο Άκης Μουρίκας ήρθε 2ος και 3ος στα 100 και στα 200 μ. Ο Βασίλης Αναγνωστόπουλος Αλεξ/πολη 1ος 100 και 400μ. Ο Θωμάς Θωμάς Αλεξ/πολη 1ος στο τριπλούν και μήκος με 2ο το Βασιλειάδη (μάλλον από Άβαντα) στο μήκος πρέπει να φαίνεται και ο Νίκος Παπάς από Σάππες με την Αλεξ/πολη. Στο ύψος 1ος Τακουρίδης Αλεξ/πολη (συγχωρέθηκε πρόσφατα) με 2ο το Γρηγορόπουλο από Σάππες με την Αλεξ/πολη. Στα 1500 μ. 1ος ο Νακόπουλος του ΠΑΟΚ (υπηρετούσε) με την ομάδα της Ορεστιάδας (τον θύμισα πριν λίγες μέρες για τους αγώνες που τους θυμότανε πολύ καλά). Στο δίσκο 1ος ο Στράτος Μπρίμπος από Αλεξ/πολη. Επι κοντώ, όπως λέει και ο Γιάννης ο θείος του Μόσχος Βλασακούδης 2ος. Στην υποστολή της σημαίας ο σημερινός ψυχίατρος Καπόλος Αλέξανδρος!

    Nikos Fyllaridis

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by