Κυριακή, 3 Ιουνίου 2018

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΒΑΣΙΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΟ 7ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ "ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ 2018"


 Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε  το 7ο Τουρνουά  και με την παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλη Κωνσταντίνου  καθώς  πραγματοποιήθηκε  το Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου "Αγία Μαρίνα 2018" και το 2ο σε συνεργασία με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός , στις αθλητικές εγκαταστάσεις Α.Ο. Μαΐστρου στον  Πλατανότοπο.
Έλαβαν μέρος  11 ακαδημίες από  την Ανατολική Μακεδονία Θράκη  καθώς και ακαδημίες  από τον Νομό Έβρου.
 Αφιλοκερδώς σε όλα τα  παιχνίδια  έπαιξαν , οι διαιτητές της ΕΠΣ Έβρου ,Σιβούδης, Κωνσταντάκης, Κωστακιώτης,  Ουζουνίδης, Παπάς, Βασιλόπουλος.

Ο υπεύθυνος των  Ακαδημιών Α.Ο.Μαΐστρου Τίτος Κυριακίδης  ,μας μίλησε για τη διετή  συνεργασία με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και την  επιτυχία που είχε το Τουρνουά "ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ 2018".


Σε λίγο ακολουθεί σε νέα ανάρτηση η ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλη Κωνσταντίνου.


Επιμέλεια: panos Thrakiotis Στηρίξτε μας με ένα Like! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΔΗΣΗ

ΑΝΑΝΕΩΣΕ Ο ΘΩΜΑΣ ΜΑΛΛΙΩΡΑΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΕΒΡΟΥ

Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός μέσος, Θωμάς Μαλλιώρας  ανανέωσε για άλλη μια χρονιά στην ΑΕΚ Έβρου ,στο παρελθόν αγωνίστηκε το πρώτο εξ...