ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΒΑΣΙΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΟ 7ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ "ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ 2018"


 Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε  το 7ο Τουρνουά  και με την παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλη Κωνσταντίνου  καθώς  πραγματοποιήθηκε  το Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου "Αγία Μαρίνα 2018" και το 2ο σε συνεργασία με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός , στις αθλητικές εγκαταστάσεις Α.Ο. Μαΐστρου στον  Πλατανότοπο.
Έλαβαν μέρος  11 ακαδημίες από  την Ανατολική Μακεδονία Θράκη  καθώς και ακαδημίες  από τον Νομό Έβρου.
 Αφιλοκερδώς σε όλα τα  παιχνίδια  έπαιξαν , οι διαιτητές της ΕΠΣ Έβρου ,Σιβούδης, Κωνσταντάκης, Κωστακιώτης,  Ουζουνίδης, Παπάς, Βασιλόπουλος.

Ο υπεύθυνος των  Ακαδημιών Α.Ο.Μαΐστρου Τίτος Κυριακίδης  ,μας μίλησε για τη διετή  συνεργασία με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και την  επιτυχία που είχε το Τουρνουά "ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ 2018".


Σε λίγο ακολουθεί σε νέα ανάρτηση η ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλη Κωνσταντίνου.


Επιμέλεια: panos Thrakiotis Στηρίξτε μας με ένα Like! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια

  1. Εκ ΜΕΡΟΥΣ των συναδέλφων διαιτητών σας ευχαριστούμε για την πρόσκληση και την φιλοξενία ήταν χαρά μας που βοηθήσαμε όσο μπορέσαμε αυτά τα παιδιά τα οποία είναι το μέλλον του ποδοσφαίρου του Νομού μας και όχι μόνο. Συγχαρητήρια για την άψογη διοργάνωση, εύχομαι του χρόνου με υγεία να είμαστε πάλι εκεί.
    Sotiris Konstantakis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμείς ευχαριστούμε πολύ για Όλα Και όλους τους διαιτητές πού ήρθαν αυτές τις δύο η μέρες στο τουρνουά. Πάντα κοντά στα παιδιά και πάντα για ένα καλύτερο αύριο για το ποδόσφαιρο του Έβρου
    Titos Kiriakidis

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου