ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΦΕ !!

Κατά 40% αυξήθηκαν τα καφέ της Αλεξανδρούπολης ,όπως διαβάζουμε στην "Ελεύθερη Θράκη" ,μέσα σε δύο χρόνια, σύμφωνα με στοιχεία από το Σωματείο Εστίασης, και έτσι σήμερα η πόλη έφτασε να αριθμεί 515 καφετέριες σε λειτουργία.
Αυτό με λίγα λόγια σημαίνει ότι έχει μειωθεί σημαντικά και η λεγόμενη πίτα, από την οποία κερδίζουν έσοδα οι ιδιοκτήτες τους.
Ωστόσο, αν η νομοθεσία ευνοούσε την επιχειρηματικότητα σε αυτόν τον κλάδο, τότε, σύμφωνα με τους επαγγελματίες, όλες αυτές οι καφετέριες θα μπορούσαν να είχαν και σημαντικά εισοδήματα.
* «Χρειάζεται ένα σωστό νομικό πλαίσιο λειτουργίας των τουριστικών επιχειρήσεων»
Αυτό που επισημαίνουν ακόμη οι άνθρωποι που ασχολούνται με την εστίαση και τον καφέ, από τα οποία περνάει απαραίτητα ο τουρισμός, είναι ότι πρέπει να δοθούν λύσεις και να ανοίξει ο δρόμος, ώστε να αυξηθεί πλέον η τουριστική επισκεψιμότητα της Αλεξανδρούπολης, που θα σημάνει και αύξηση του τζίρου τους.
Την παρατήρηση αυτή έκανε και εν είδει πολιτικού σχολίου ο Γιώργος Αλαβάντας, πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών Καφέ Εστίασης Αλεξ/πολης, προτρέποντας τους πολιτικούς να ασχοληθούν ενεργά και ουσιαστικά με την λεγόμενη τουριστική ανάπτυξη.
Θ.Τ.


Επιμέλεια: panos Thrakiotis Στηρίξτε μας με ένα Like! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια