ΣΤΗΝ ΝΑΦΘΑΛΙΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΙΩΠΗΣ !!!

         
  Ο Μανώλης Σιώπης ζήτησε να φύγει από τον Ολυμπιακό 
Διαβάζουμε στο gavros.gr, που  ξαφνικά όποιος πάει κόντρα στον "μεγάλο" Ολυμπιακό  γίνεται μικρόσωμος και ΝΑΝΟΣ και μπαίνει στην ναφθαλίνη ή ξεκινάει άλλο άθλημα!!!

"Δυστυχώς, ο Μανώλης Σιώπης δεν γνωρίζει σε ποια ομάδα βρίσκεται. Ο Ολυμπιακός είναι ο κορυφαίος σύλλογος της χώρας και φυσικά… παιχνιδάκια σαν αυτό που επιχείρησε ο μικρόσωμος μέσος δεν περνούν.
Ο Σιώπης ζήτησε από την πρώτη ημέρα προετοιμασίας των «ερυθρόλευκων» να πάει στη Λεχ Πόζναν έχοντας πρόταση 200.000 ευρώ. 
Φυσικά, οι Πειραιώτες δεν θα έδιναν με τίποτα με ένα τέτοιο ποσό τον παίκτη ή ακόμη και αν η πρόταση ήταν 500.000 ευρώ, όπως ισχυριζόταν ο ατζέντης του ο Μπρούνο Τσιρίλο (!) το προηγούμενο διάστημα.
Με άλλα λόγια ο Σιώπης, επιχείρησε να πείσει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού ότι θέλει να φύγει από την κορυφαία ομάδα της χώρας για να πάει στο πολωνικό πρωτάθλημα. Το όνειρο δηλαδή κάθε ποδοσφαιριστή και με αυτά τα λεφτά… Γελάει όλος ο κόσμος.
Φυσικά, τα… παιχνιδάκια του Σιώπη έγιναν αντιληπτά από τους Πειραιώτες και πλέον ο Έλληνας μέσος βρίσκεται σε μπελάδες. Ή για να είμαστε πιο σαφείς ο Σιώπης προβλέπεται να αρχίσει να ασχολείται με άλλο άθλημα για τον επόμενο χρόνο…
Οι συνέπειες αυτού που επιχείρησε, με κάποιους να λένε ότι πίσω από τη Λεχ Πόζναν κρύβεται η ΑΕΚ και ο Μαρίνος Ουζουνίδης, τι πράγματα ακούγονται εε;, θα είναι μεγάλες και αυτό θα έπρεπε να το αναλογιστεί όταν επιχείρησε να κάνει… παιχνίδια κατά του Ολυμπιακού.
Μεγάλο λάθος από τον Σιώπη, ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» οι οποίοι είναι σε έξαλλη κατάσταση από τη συμπεριφορά του, θα στείλουν μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση για να μην επαναληφθεί κάτι τέτοιο.
Δεν περνούν αυτά στον Ολυμπιακό και θα έπρεπε να το ήξερες Μανώλη"… ..καταλήγει  το δημοσίευμα του gavros.gr.


Επιμέλεια: panos Thrakiotis Στηρίξτε μας με ένα Like! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια

  1. Απόγονοι του στόλου γαμημενοι μισθοφόροι υπηρέτες πεξε με τούς ξένους και τέτοιο παιχταρα στην απέξω κωλογαυροι τώρα έχω άλλον έναν λόγο να σάς μισώ
    Γιώργος Στογιαννιδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιώργο πόσους παίχτες σάν τόν Σιωπη κατέστρεψαν ; Αρκετοί απ' αυτούς είχαν επιλογές να πάνε σε άλλες ομάδες δεν πήγαν όμως την τύχη τους την ήξεραν θα κατέληγαν δανεικοί στους μαύρους γάτους.
    Παναγιωτης Βουλκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου