ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΥΠΟ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΜΙΑΣ ΤΙΓΡΗΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ(ΒΙΝΤΕΟ)


Επίδειξη Tae Kwon Do πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Ιουνίου 2018 παρουσία της Ολυμπιονίκη Μόρφω  Δροσίδου  , στο παλιό κλειστό Γυμναστήριο Ορεστιάδας από το σύλλογο Α.Κ. Ορεστιάδας με τον καταξιωμένο δάσκαλο κο Σαπαρίδη Χρήστο, ο προπονητής  που την ανέδειξε!!
 Ο προπονητής του συλλόγου, Σαπαρίδης Χρήστος  με τους αθλητές-τριες παρουσίασαν ένα ωραίο πρόγραμμα με δεξιοτεχνίες-εντυπωσιακά σπασίματα σανιδιών  και δίκαια κέρδισαν το χειροκρότημα από γονείς και φίλους που βρέθηκαν στις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος της πόλης κος Μαυρίδης Βασίλης όπου απένειμε τιμητική πλακέτα του Α.Κ.Ορεστιάδας στην Ολυμπιονίκη Μόρφω Δροσίδου.

Επίσης  στην εκδήλωση τίμησαν και οι ,  Μπογιατζή Άννα 5η παγκόσμια πρωταθλήτρια ,ο δις πανελληνιονίκης Μπεχτσούδης Δημήτρης  και ο προπονητής του Φιλαθλητικού Ομίλου Ταεκβοντό  Σουφλίου Δημούτσης Παναγιώτης.
Στο τέλος της επίδειξης η Ολυμπιονίκης με υπομονή έδωσε αυτόγραφα και βγήκε αναμνηστικές φωτογραφίες.
Δείτε την εντυπωσιακή επίδειξη από  αθλητές και αθλήτριες του Α.Κ.Ορεστιάδας και τον χαιρετισμό της Δροσίδου .











 Επιμέλεια: panos Thrakiotis Στηρίξτε μας με ένα Like! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια