Όλα τα Αθλητικά Νέα του Έβρου και της Θράκης από το tvthrakiotis στην κορυφή της ενημέρωσης!

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΥΠΟ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΜΙΑΣ ΤΙΓΡΗΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ(ΒΙΝΤΕΟ)


Επίδειξη Tae Kwon Do πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Ιουνίου 2018 παρουσία της Ολυμπιονίκη Μόρφω  Δροσίδου  , στο παλιό κλειστό Γυμναστήριο Ορεστιάδας από το σύλλογο Α.Κ. Ορεστιάδας με τον καταξιωμένο δάσκαλο κο Σαπαρίδη Χρήστο, ο προπονητής  που την ανέδειξε!!
 Ο προπονητής του συλλόγου, Σαπαρίδης Χρήστος  με τους αθλητές-τριες παρουσίασαν ένα ωραίο πρόγραμμα με δεξιοτεχνίες-εντυπωσιακά σπασίματα σανιδιών  και δίκαια κέρδισαν το χειροκρότημα από γονείς και φίλους που βρέθηκαν στις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος της πόλης κος Μαυρίδης Βασίλης όπου απένειμε τιμητική πλακέτα του Α.Κ.Ορεστιάδας στην Ολυμπιονίκη Μόρφω Δροσίδου.

Επίσης  στην εκδήλωση τίμησαν και οι ,  Μπογιατζή Άννα 5η παγκόσμια πρωταθλήτρια ,ο δις πανελληνιονίκης Μπεχτσούδης Δημήτρης  και ο προπονητής του Φιλαθλητικού Ομίλου Ταεκβοντό  Σουφλίου Δημούτσης Παναγιώτης.
Στο τέλος της επίδειξης η Ολυμπιονίκης με υπομονή έδωσε αυτόγραφα και βγήκε αναμνηστικές φωτογραφίες.
Δείτε την εντυπωσιακή επίδειξη από  αθλητές και αθλήτριες του Α.Κ.Ορεστιάδας και τον χαιρετισμό της Δροσίδου . Επιμέλεια: panos Thrakiotis Στηρίξτε μας με ένα Like! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Share:

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Α ΕΒΡΟΥ 2018-19

Από το Blogger.

Search This Blog

ΒΙΝΤΕΟ TVTHRAKIOTIS

ΒΙΝΤΕΟ TVTHRAKIOTIS
ΒΙΝΤΕΟ TVTHRAKIOTIS

Αρχειοθήκη ιστολογίου