29 Ιουνίου 2018

ΤΡΕΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ

Ο Άρης Αβάτου ανακοίνωσε τρεις ποδοσφαιριστές ,ΣΙΧΛΟΙΜΙΡΗ,ΖΗΝΩΝΟΣ,ΜΙΛΛΕΡ ,τα πρώτα μεταγραφικά αποκτήματα εν όψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου Γ εθνική 2018-19


 Η ανακοίνωση του Αρη Αβάτου:

 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΧΛΟΙΜΙΡΗΣ :ΑΝΑΚΟΙΝΏΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ 20ΧΡΟΝΟΥ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΙΧΛΟΙΜΙΡΗ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΩΣΕ 6 ΤΕΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΑΚΡΑΙΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ. ΔΟΜΗΜΕΝΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝΕ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΗΣ ΠΑΕ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΑΒΑΤΟΥ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΗΝΩΝΟΣ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ 21 ΧΡΟΝΟΥ ΜΕΣΟΥ ΖΗΝΩΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ.
Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝΕ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΣΟΥ. ΧΡΗΣΤΟ ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΡΗ ΑΒΑΤΟΥ.

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΙΛΛΕΡ:  ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ 21 ΧΡΟΝΟΥ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΙΛΛΕΡ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝΕ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝΕ ΣΤΗΝ Α.Ε.ΠΑΦΟΥ. ΣΤΕΦΑΝΕ ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΑΒΑΤΟΥ»


Επιμέλεια: panos Thrakiotis Στηρίξτε μας με ένα Like! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΒΙΝΤΕΟ

TVThrakiotis.gr

Facebook

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Featured News

Follow by Email

About Me

author.
Learn More →