tvthrakiotis.gr

Στην κορυφη της ενημερωσης!

12 Ιουλίου 2018

ΑΕΚ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΕΚ / ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΠΟ Α.Ο.ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΕΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΠΡΟΣ ΑΕΚ ΕΒΡΟΥ

                                                   
                                                         ΑΕΚ  ΕΝΑΝΤΙΟΝ  ΑΕΚ  
Σε εξώδικη διαμαρτυρία προχώρησαν οι σύλλογοι , Α.Ο.ΘΡΑΚΗΣ και ΑΕΚ Αλεξανδρούπολης προς τον ποδοσφαιρικό σύλλογο  ΑΕΚ Εβρου .
Η υπόθεση έχει ως εξής:
Στις 26 Μαρτίου 2018 η ΑΕΚ  Έβρου προχώρησε στην παρακάτω διευκρίνιση - ανακοίνωση ...
«Η Αθλητική Ένωση Κων/πολεως Έβρου θέλει να γνωστοποιήσει, για να αποφύγει τυχόν παρερμηνείες, στο φίλαθλο κοινό των τοπικών πρωταθλημάτων της περιοχής μας πως ουδεμία σχέση έχει με την εκ νέου, όπως διαφαίνεται, ενεργοποίηση της Α.Ε.Κ Αλεξ/πολης»       

Έως εδώ όλα καλά και κανένα πρόβλημα για τις δυο ΑΕΚ  του Νομού 'Εβρου...

Όταν όμως η ΑΕΚ Αλεξανδρούπολης  έκανε γνωστό πως ο σύλλογος θα συμμετάσχει στη γιορτή κρασιού που διοργανώνεται κάθε χρόνο στην  Αλεξανδρούπολη τον Αύγουστο και με την κόντρα που έχει ο Δήμος Αλεξανδρούπολης με την Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Έβρου, καθώς οι περισσότεροι πολιτιστικοί σύλλογοι δεν επιθυμούν να πάνε στη γιορτή κρασιού ,για την γνωστή  τους κόντρα -"πόλεμο" που έχουν  με τον Δήμο.. 
Με την γνωστοποίηση αυτή , η ΑΕΚ Έβρου θέλησε να ξανα ξεκαθαρίσει  και να το κάνει γνωστό, έγραψε στην ιστοσελίδα της στο facebook ( 11 Ιουλίου 2018) τα εξής...  
 «Για να μην αναλωνόμαστε σε νέες ανακοινώσεις και για να κλείσουμε μια και καλή την παραφιλολογία πως έχουμε σχέση με την ομάδα που λέγεται ΑΕΚ Αλεξανδρούπολης και τη συμμετοχή στη γιορτή κρασιού παραθέτουμε την προηγούμενη ανακοίνωση μας. 
Άλλωστε δεν μπορούμε να συμπλεύσουμε με άτομα και νοοτροπίες που αναλόγως το πόσα μηδενικά κολλάνε πίσω από έναν αριθμό θα μπορούσανε αύριο- μεθαύριο να αλλάξουν το όνομα (Α.Ε.Κ) γύρω απ' το οποίο, σταθερά και αμείωτα, γυρνάει όλη μας ή ζωή»

H διοίκηση του Α.Ο. Θράκης και της ΑΕΚ Αλεξανδρούπολης εστίασε στα συκοφαντικά υπονοούμενα που άφηνε αυτή η δημοσίευση.
Έτσι, άμεσα οι δύο διοικήσεις – Α.Ο. Θράκης και ΑΕΚ Αλεξανδρούπολης - επικοινώνησαν με τη διοίκηση της ΑΕΚ Έβρου, εξέφρασαν την αντισυμβατική συμπεριφορά και ζήτησαν,  προκειμένου να μη διασαλευτεί η μεταξύ τους σχέση, να αναζητηθεί ο υπεύθυνος της δημοσίευσης και να τιμωρηθεί παραδειγματικά σύμφωνα με τα άρθρα που προβλέπονται από το καταστατικό τους, με ταυτόχρονη δημοσίευση στον τύπο.
Σε διαφορετική περίπτωση οι διοικήσεις των δύο σωματείων θα αναζητήσουν δικαίωση από τα αρμόδια Δικαστήρια...
                             
                                          ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ 
Η Διοίκηση του Α.Ο. Θράκης θέλοντας να δημιουργήσει και την Κ20 αποφάσισε να προβεί στην αναζήτηση   καταστατικού υπάρχοντος ενεργού  αθλητικού σωματείου. Την 24η  Μαρτίου 2018 ανακοινώθηκε από την ιστοσελίδα  του Α.Ο. Θράκης http://www.acthrace.gr/index.php/el/news/92-a-e-k-aleksandroupolis-k20-a-o-thrakis η   έναρξη της λειτουργίας της Κ20 με το νέο και αυτόνομο Διοικητικό Συμβούλιο του αναβρεθέντος καταστατικού με την επωνυμία «Αθλητικό Πολιτιστικό Σωματείο Αλεξανδρούπολης – ΑΕΚ Αλεξανδρούπολης» το οποίο είχε συσταθεί το 2011 με την υπ΄αριθμ. 19/2011 Απόφαση του Πρωτοδικείου Αλεξανδρούπολης. Καταστατικό το οποίο προϋπήρχε της ΑΕΚ Έβρου.
  Στις 26 Μαρτίου 2018 η ΑΕΚ Έβρου, προφανώς νομίζοντας ότι το σύνολο των οπαδών της και γενικότερα το φίλαθλο κοινό   δεν γνωρίζουν γράμματα και την ελληνική,    προχωρά στην ακόλουθη ανακοίνωση «Η Αθλητική Ένωση Κων/πολεως Έβρου θέλει να γνωστοποιήσει, για να αποφύγει τυχόν παρερμηνείες, στο φίλαθλο κοινό των τοπικών πρωταθλημάτων της περιοχής μας πως ουδεμία σχέση έχει με την εκ νέου, όπως διαφαίνεται, ενεργοποίηση της Α.Ε.Κ Αλεξ/πολης» https://www.facebook.com/aekevrou/photos/a.1456722961267645.1073741831.14442456 82515373/2051809785092290/?type=3&theater   
Η νέα διοίκηση  του Αθλητικού Πολιτιστικού Σωματείου Αλεξανδρούπολης – ΑΕΚ Αλεξανδρούπολης και ο Α.Ο. Θράκης, αν και την ως άνω ανακοίνωση τη θεώρησε υπερβολική, εντούτοις δεν προχώρησε σε διάβημα διότι ο στόχος μας ήταν και είναι το καταστατικό αυτό να τροποποιηθεί και να μετονομαστεί σε Α.Ο. Θράκης - Κ20.
Πριν από λίγες ημέρες η διοίκηση του  Αθλητικού Ομίλου Θράκης  και  η διοίκηση του  Αθλητικού Πολιτιστικού  Σωματείου  Αλεξανδρούπολης – ΑΕΚ Αλεξανδρούπολης, σταθμίζοντας όλα τα δεδομένα και θέλοντας να απέχει από τις διαφορές που προέκυψαν μετά τη δεύτερη συνάντηση της ΕΠΟΦΕ  με το Δήμο και με τους αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους,   ζήτησε από τη διοίκηση της ΤΙΕΔΑ και το Δήμο να συμμετέχει στη γιορτή κρασιού.
Αναφαίρετο δικαίωμα το οποίο μάλιστα στηρίζεται στο ότι ο Αθλητικός Όμιλος Θράκης συμμετέχει στη γιορτή κρασιού κάθε χρόνο όχι για να βγάλει χρήματα, αλλά για να προβάλει τις δράσεις του και  να δώσει τη δυνατότητα στα μέλη, στους αθλητές και αθλήτριες να συμμετέχουν στη γιορτή. Άλλωστε το ότι ο Όμιλος μας δε συμμετείχε  ποτέ με σκοπό το οικονομικό όφελος, αποδεικνύεται και από τις καταστάσεις της ΤΙΕΔΑ στις οποίες για παράδειγμα πέρσι ο όμιλος μας χωρίς να υπολογίζονται τα έξοδα, είχε θετικό υποτιθέμενο πρόσημο περίπου στα  350,00 ευρώ.
Αστείο ποσό για έναν Όμιλο που έχει δύο ομάδες σε δύο πρωταθλήματα,  Εθνικό – Γυναικεία Ομάδα και τοπικό με την ανδρική ομάδα.
 Επιπροσθέτως ο Όμιλος μας θεωρεί ότι έχει και τη στοιχειώδη υποχρέωση να συνδράμει και να βοηθήσει το Δήμο και την  ΤΙΕΔΑ οι οποίοι  βοήθησαν  να πραγματοποιηθούν δύο βαλκανικά τουρνουά με τεράστια προβολή για τον τόπο μας.
 Το ίδιο θα κάναμε και αν ήταν άλλη η διοίκηση του Δήμου και της ΤΙΕΔΑ.  Επίσης, δεν μας ενδιαφέρει να εμπλακούμε σε πολιτικές σκοπιμότητες, οι οποίες ίσως υποκινούνται από μέρος των τοπικών  ΜΜΕ και στηλιτεύουν ένα ιστορικό σωματείο που συμμετέχει λες  και δεν συμμετείχε άλλη φορά. 
Την 11η Ιουλίου 2018 αναίτια, υβριστικά, και συκοφαντικά, η διοίκηση της ΑΕΚ Έβρου από την ιστοσελίδα στο  facebook προχώρησε στην ακόλουθη ανακοίνωση: «Για να μην αναλωνόμαστε σε νέες ανακοινώσεις και για να κλείσουμε μια και καλή την παραφιλολογία πως έχουμε σχέση με την ομάδα που λέγεται ΑΕΚ Αλεξανδρούπολης και τη συμμετοχή στη γιορτή κρασιού παραθέτουμε την προηγούμενη ανακοίνωση μας. Άλλωστε δεν μπορούμε να συμπλεύσουμε με άτομα και νοοτροπίες που αναλόγως το πόσα μηδενικά κολλάνε πίσω από έναν αριθμό θα μπορούσανε αύριο- μεθαύριο να αλλάξουν το όνομα (Α.Ε.Κ) γύρω απ' το οποίο, σταθερά και αμείωτα, γυρνάει όλη μας ή ζωή»
https://www.facebook.com/aekevrou/?hc_ref=ARRSrXCV01gccJfPbU8XEWQBWdUBVjgyKsEms0yFE4r3YB5COSgfzR53Y9wIw-31MM 
Αν και αρχικά θεωρήσαμε υπερβολικό και υποτιμητικό να προσβάλλεται για μια ακόμη φορά η νοημοσύνη των οπαδών της ΑΕΚ Έβρου, δηλαδή η ικανότητα τους να μπορούν να κατανοήσουν τη σαφή διάκριση ανάμεσα στην  «ΑΕΚ Έβρου» και στο  «Αθλητικό Πολιτιστικό Σωματείο ΑΕΚ Αλεξανδρούπολης», η διοίκηση του Α.Ο. Θράκης και της ΑΕΚ Αλεξανδρούπολης εστίασε στα συκοφαντικά υπονοούμενα που άφηνε αυτή η δημοσίευση.
Γεγονός απαράδεκτο, όταν μάλιστα αναλογιστεί κανείς ότι  η ΑΕΚ Έβρου φιλοξενήθηκε  σε ένα από τα αποδυτήρια μας  και μάλιστα αυτό της γυναικείας ομάδας.
Όταν έχουμε συνεργαστεί και από κοινού δαπανήσει χρήματα για δίχτυα και πλυντήριο.
Αλλά και όταν η Θράκη ήταν αυτή που ζήτησε από τον ΑΛΕΞ να τους αφήσει να είναι στο γήπεδο. 
Έτσι, άμεσα οι δύο διοικήσεις – Α.Ο. Θράκης και ΑΕΚ Αλεξανδρούπολης - επικοινώνησαν με τη διοίκηση της ΑΕΚ Έβρου, εξέφρασαν την αντισυμβατική συμπεριφορά και ζήτησαν,  προκειμένου να μη διασαλευτεί η μεταξύ μας σχέση, να αναζητηθεί ο υπεύθυνος της δημοσίευσης και να τιμωρηθεί παραδειγματικά σύμφωνα με τα άρθρα που προβλέπονται από το καταστατικό τους, με ταυτόχρονη δημοσίευση στον τύπο.
Σε διαφορετική περίπτωση οι διοικήσεις των δύο σωματείων θα αναζητήσουν δικαίωση από τα αρμόδια Δικαστήρια, ενώ παράλληλα θα ζητήσουν  οικονομικό έλεγχο των ταμείων των αθλητικών σωματείων (Ο Α.Ο. Θράκης ίσως είναι το μόνο αθλητικό σωματείο που πέρασε από επιθεώρηση το 2018 μετά από ανώνυμη καταγγελία) και ταυτόχρονη επισήμανση προς την Ε.Π.Σ. Έβρου η οποία θα πρέπει να εφαρμόσει τον   ΚΑΠ σε όλα τα επίπεδα. 


Επιμέλεια: panos Thrakiotis Στηρίξτε μας με ένα Like! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Featured News

Facebook

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Follow by Email

About Me

author.
Learn More →