ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ Ο ΑΡΔΑΣ ΚΑΣΤΑΝΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ


Δεκαπέντε ανανεώσεις πραγματοποίησε η διοίκηση του Άρδα  Καστανεών πραγματοποιώντας την επιθυμία του Παναγιώτη Μυλωνά να παραμείνει ο βασικός κορμός στην ομάδα .
Μετά τις ανανεώσεις των Καπετανίδη/Μπαχτσεβανίδη/Χαρισιάδη ,Νικολαίδη ,Κασπαρίδη,Τσιρούδη,Τσάμογλου,Πετρά,Παγωνίδη ,Αλμπανίδη , Σταμάτη Τζιαφερίδη,Στέλιο Μπαχτσεβανίδη και Καλογερόπουλο, ανανέωσαν και οι Χατζηαγοραστού, Καστρινός.

Η ανακοίνωση για τον Καστρινό
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την συνέχιση της συνεργασίας μας με τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Καστρινό! Η ανανέωση της συνεργασίας μας πραγματοποιήθηκε έπειτα απο έντονη επιθυμία της συνέχισης αυτής και απο τις δυο πλευρές κι έτσι η ομάδα μας ενισχύεται ακόμα περισσότερο με δυναμισμό, ποιότητα κι εμπειρία στον νευραλγικό χώρο του κέντρου. Ο Παναγιώτης αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις του κέντρου και ενσωματώθηκε στην ομάδα μας τον περασμένο Ιανουάριο.
 Το Δ.Σ, το τεχνικό team και όλη η οικογένεια του Άρδα εύχεται στον Παναγιώτη υγεία και να πραγματοποιήσει τόσο τους στόχους της ομάδας όσο και τους προσωπικούς του στόχους.

Η ανακοίνωση για τον Χατζηαγοραστού

Το ΔΣ του Μ.Α.Σ. Άρδα Καστανεών είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι υλοποιώντας μία ακόμα επιθυμία του τεχνικού team, ανανεώνει την συνεργασία της ομάδας με τον ποδοσφαιριστή Ορέστη Χατζηαγοράστου για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ορέστη, όλοι στον Άρδα σου ευχόμαστε υγεία και μία ακόμα καλύτερη χρονιά με την πράσινη φανέλα


  Επιμέλεια: panos Thrakiotis Στηρίξτε μας με ένα Like! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια